Terbaru Dari Betol-betol Hangat!

Thursday, March 31, 2011

>I'm back!! (Not that anybody's waiting)

>31 Mac 2011 - 9.18 am

Salam.

Bila aku tgk si Rina (lecturer kat jabatan aku neh) sibuk ngan blog dier, aku teringat yang aku pun ade blog gak.. Blog yang sangat2 jarang aku update dan jenguk.. So time2 rajin ni, aku pun update la menatang ni..

Aku ni x pandai nak menulis, jadi mmg nature aku (alasan) jenis yg malas nak menulis2 dalam blog.. (ni pun dh xde idea nk tulis ape)

Chow!!

2 comments:

zieta said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ape name blog kak rina?? nak3...Ita suke mmbaca blog2 org nie=)

yazidy said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ntah.. x pnh tgk blog dia.. huhu..

My Followers

Jom Share2 Blog Kat Sini!!