Terbaru Dari Betol-betol Hangat!

Saturday, July 23, 2011

Plain Me - Flash Header Attempt

23 Julai 2011 - 3.35 am

Bila aku tengok blog2 orang lain ade header berbentuk flash, aku pun teringin nak ada gak.. Setelah berhempas-pulas tunggang terbalik study flas, akhirnya aku try gak buat satu header yg sangat2 ringkas.. Tu pun dah 4 jam aku ngadap.. Pengsan dowh.. 

Header flash ni memang melembabkan blog la. Aku ade try buat satu header yang ade pic2 sket, tapi saiz dekat 1mb kaooo!! Abis la berat blog aku.. So aku tak guna pun header tu.. Aku guna yang rama2 ni je dulu.. Huhu..

Ni header yang hagak ringan tu..

Ni yang berat.. Tapi cantik.. :P

Ok la kot.. Huhu..

Chow!!

8 comments:

HARITH ISKANDAR said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

boleh tahan jugak cntiknyer tu..kalau boleh buat yg mcm ni pon lg best try klik kt sini http://hutanhujan.com/
aku suke tgk dia nyer flash tu..ntah mcm mane dia buat aku pon xreti..hehe :)

Kaki Wayang said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Wah gehtoooo sangat

yazidy said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@HARITH ISKANDAR : perrgghh!!! giler ar yg hutanhujan tu.. aku ni baru malam tadi nak start belajar.. lapan tahun lagi baru leh buat camtu kot..

yazidy said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Kaki Wayang : gehtooo la kaooo..

izfanora said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

pergh.. teror lah.. cantik tue..

yazidy said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@izfanora : thanks! baru nak belajar..

eddy syrol said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

aku tak reti buat benda2 seumpama ini... sedeyyyy

yazidy said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@eddy syrol : aku pun baru nak blajar ar..

My Followers

Jom Share2 Blog Kat Sini!!