Terbaru Dari Betol-betol Hangat!

Thursday, November 29, 2012

Plain Awesome! - I Win, One More Time!

29 November 2012 - 4.54 pm

Hari ni iaitu pada 29 November 2012, office aku telah mengadakan Perhimpunan Bersih Bulanan bagi bulan November 2012.. Macam biasa la kalau dah nama Perhimpunan Bulanan, memang tentatifnya same je tiap2 bulan.. Mula2 nyanyi lagu Negaraku, Lagu Negeri Pahang dan Lagu Politeknik Malaysia. Lepas tu bacaan ikrar.. Lepas tu ucapan Pengarah/Timbalan Pengarah.. Lepas tu penyampaian hadiah harijadi, hadiah perkahwinan dan hadiah kelahiran..

Tapi yang agak seronok utk aku dalam Perhimpunan Bulanan kali ni ialah, ada pengumuman pemenang bagi Kuiz ;Program Galakan Membaca' yang dianjurkan oleh Perpustakaan Politeknik Muadzam Shah, dimana aku ada join kuiz tu.. Punya la neves masa tunggu keputusan.. Huhu..

Akhirnya masa yang ditunggu pun tiba, dan Alhamdulillah, aku dapat tempat kedua iaitu Naib Johan.. Walaupun tak dapat Johan, tapi tetap gembira gak.. Huhuhu~~ So tengok la pic hadiah kat bawah ni ok..

Dapat piala dan jugak goodies bag..

Kandungan goodies bag.. Ada bekas pensel, buku nota, memo pad, pen, thumb drive 4GB dan CD "Bicara Perdana Ikon Membaca Kebangsaan".

Ni la yang penting.. Huhu.. Dapat piala.. Siap ada nama lagik.. :)

Tak sangka sebenarnya dapat tempat kedua (tak sangka ke?) sebab saingan agak sengit.. Juri kater beza markah sikit sangat antara satu sama lain.. Takpe la.. At least dapat gak kan.. :)

Ok la, tu je nak citer.. Malas kot nak taip pepanjang.. Bukan korang baca pun.. Sentap..

Chow!!
.

8 comments:

eqbalzack said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Membaca menambahkan ilmu. hehe...

p/s: ada org baca entry ni...

Yazid Yahya said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@eqbalzack : hehehe~~ tersipu2 malu bila abg eq komen.. nak delete laaaa ayat last tu.. :P Anyway, dgrnya ade beli kete baru? Leh la tumpang klu gi KL nt.. Haha!!

Kaki Wayang said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Tahniah..xbagi sikit untuk I ke? Agak sikit juga tu jawapan yg I bagi..

izfanora said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

baca r.. sentap ok ! ko lecturer poli ke? huhu..

membaca jambatan ilmu.. :) bagus2..

ELeEa said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Tahniah.... =)

Yazid Yahya said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Kaki Wayang : Heyyy!! Rasuah!! Mcm la dpt benda2 yg spesel.. kat lebri tu rasenye berlambak kan.. ke pingat ni nak belah dua?

Yazid Yahya said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@izfanora : Baca ek? Huhuhu~~ Bukan lecturer ler.. I kuli jeeeerrr..

Yazid Yahya said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@ELeEa : Tengs~~

My Followers

Jom Share2 Blog Kat Sini!!