Terbaru Dari Betol-betol Hangat!

Wednesday, January 11, 2012

Plain Funny - Seluar Koyak!!

11 Januari 2012 - 4.41 pm

Sian abg askar nih.. Seluar dah koyak pun masih gegeh berkawad.. Seb baik pakai yang dalam tu kannn.. Dan seb baik yg dalam tu bukan kaler pink ngan corak Hello Kitty.. :P Anyway, aku terpaksa tutup muka abg hensem nih sebab aku takut, macam mengaibkan dia pulak..Sori yer abg.. Jgn risau, saya cover wajah hensem abanggggg~~~


Nasihat untuk mereka2 yang suka pakai seluar ketat, sila pakai pakaian dalam yang santek yer.. Mane tau benda camni berlaku.. :)

Chow!!
.
.

2 comments:

Tho Ha said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Nasib baik pakai spender.

Yazid Yahya said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Kalau tak pakai spender.......... errrrrr...

My Followers

Jom Share2 Blog Kat Sini!!