Terbaru Dari Betol-betol Hangat!

Tuesday, December 6, 2011

Big Plain Screen - The Hangover 3?

6 Disember 2011 - 2.12 pm


Bagi peminat-peminat filem The Hangover, mesti korang suka dengar berita ni. Akan ada The Hangover 3!!

Salah seorang pelakon The Hangover 1 & 2, Zach Galifianakis berkata, "Format plot untuk movie ketiga ni tak akan sama dengan format movie pertama dan kedua sebelum ni. Watak saya akan berusaha untuk melepaskan diri dari hospital sakit jiwa dengan bantuan kawan-kawan saya. Penulis skrip nak buat ending macam ni : Doug merenung beberapa kubur, dan kubur-kubur tu ialah kubur-kubur ahli keluarganya. Kemudian seseorang akan datang kepadanya dan memberitahunya yang anjingnya juga mati." Haha!!

Kemudian baru-baru ni, Bradley Cooper pun ada kata sesuatu tentang Hangover 3. Dia kata, "Saya harap kami akan start shooting pada September 2012. Filem ketiga ni akan jadi filem terakhir yang menutup trilogy The Hangover."

Menarik! Aku agak suka filem Hangover nih sebab lawaks. Harap2 yang ketiga ni lagi best dari yang no 1 dan no 2 yang dah memang best.

Chow!!

3 comments:

zieta said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hangover 2 ita tak tgk lg...yazid ader??

yazidy said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ader.. hari tu ade bagi kat manjer..

zieta said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

eh,,,ita ader la,,,dh copy aritu,...hihihi=D

My Followers

Jom Share2 Blog Kat Sini!!