Terbaru Dari Betol-betol Hangat!

Tuesday, January 17, 2012

Plain Weird - Would You Wear These?

17 Januari 2012 - 8.50 am

Kadang-kadang bila tengok Victoria's Secret, agak pelik gak sebab baju-baju yang diorang catwalkkan tu ada yang giler pelik. Tp kat VS tu semua baju wanita kan.. Sebenarnya baju-baju lelaki yang bertemakan Avant-Garde ni pun banyak yang pelik-pelik.. Tengok pic-pic ni.. Korang sanggup tak nak pakai baju-baju nih?

 Getooohh!! Konfiden kao pakai baju paras dada je.. Tayang 6-pack letewww.. Tapi kalau pemakainya just ada 1-pack yang 'packed' mampooo kah nak pakai baju nih?

 Gaya ala2 konon bogel di bawah jaket, tapi bila bukak ada seluar.. Moteppp?

 Dah alang-alang macam ni, baik pakai kain kembang yang macam Cinderella tu kannn..

 Feeling2 muslimah katernyer.. Tapi tetap tudung berfesyen terbaru yer..

 "Ayunya sayaaaaa"...

 Nak kata baju tidur pun boleh gak nih..

 Erk!! Agak2 kalau tak pakai jaket tu, camne la rupa kannnn..

 Yang ni fesyen untuk mereka yang gemar berpakaian berlapis2, tapi nipis..

 Getooohhh!! Hebat kaooo!! Biar tak nampak jalan, asalkan orang lain leh nampak 'bonjolan'.. 

 Owhhhh.. Speechless..

 "Hakak tak suker purdah!!" Sambil merentap baju ditubuhnya..

Santeknya kaooo.. Erk??!! Yang penting baju tu boleh menahan haba di bahagian leher.. Tapi nak jugak tayang perut..

Try korang pakai salah satu daripada baju nih ke ofis.. Komfem kena rejam ngan batu sampai mati..

Chow!!
.
.

2 comments:

akuamir said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

gilo,, keje gilo nieh..

Yazid Yahya said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@akuamir : haha!! nak try pakai gak ke?

My Followers

Jom Share2 Blog Kat Sini!!