Terbaru Dari Betol-betol Hangat!

Sunday, January 15, 2012

Plain Cool! - My Gratitude

15 Januari 2012 - 3.13 pm

Berikutan essay aku yang terpilih untuk memenangi writing contest EqbalZack.com, seseorang telah membuat satu entry di blog beliau dan telah meletakkan essay aku kat situ. Aku sangat terharu, dan sebagai membalas entry tersebut, aku dengan rela hati telah membuat satu sketch untuk beliau. Thanks yer TKA ANAS, owner kepada blog relicseekerx. Terima la sketch yang tak seberapa ni yer.. :)

(tak reti nak lukis jubah konvo sebenarnya. sori ek. huhu)

Chow!
.

4 comments:

tka anas said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

WAAAAAAHHH! thanks! =) Tangan memang berseni ek, buat apa je sume jadi haha thanks again!

Yazid Yahya said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@tka anas : hehe.. u r welcome.. saja je nak membalas jasa sbb buat entry psl writing tu.. huhu.. :)

WardatusSyauqah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Sy minta izin copy lukisannye ye. Comel sgt. Tq :)

Yazid Yahya said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@WardatusSyauqah : Hehehe.. Silakan.. Tp kena tanya la tuannya iaitu org yg dilukis iaitu tka anas gak kot.. Huhuhu~~

My Followers

Jom Share2 Blog Kat Sini!!