Terbaru Dari Betol-betol Hangat!

Monday, June 20, 2011

Plain Me - Eh! Blog Kena Review?

20 Jun 2011 - 10.31 pm

Aku saje je join benda ni setelah nampak kat blog henchek Azri. Kalau dia review pun ok gak kot...


Ni 1st time aku tgk blog HH (Hafrizzul Hafiz) neh.. Sangat ceria riang ria di Aildilfitri sesangatz!! (banyaknya kata penguat).. Aku tak sempat lagi nak baca entry2 dia yang lain, so korang klik la kat pic atas tu klu nak tgk blog dia yer.. Sambil2 dia review blog orang, kita review blog dia gak! Hahaha (gelak ala2 Despicable Me)..

Chow!!

4 comments:

hafrizzul hafiz said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

thx bro join segmen...
blog anda bakal direview...
cuma tunggu dan lihat ^_^

yazidy said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

wahh!! betol ke atau hanya auta semata2? haha!! silakan review k.. yg panas2 pun aku terima je..

hafrizzul hafiz said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

betul... aku akan review ikut turn la tapi ^_^

ajak la lagi ramai2..
ada lagi 3 tempat je ni

yazidy said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

tak kisah ar ikut turn.. follower aku sket je.. dah ajak diorg.. klu diorg nak, nt diorg join ar..

My Followers

Jom Share2 Blog Kat Sini!!