Terbaru Dari Betol-betol Hangat!

Wednesday, August 8, 2012

Plain Contest - Ucapan Selamat Hari Raya to Eqbal Zack

8 Ogos 2012 - 3.43 pm

Dah lama rasanya aku tak join contest. So kali ni aku nak join contest anjuran www.eqbalzack.com iaitu contest Ucapan Selamat Hari Raya to Eqbal Zack! Contest ni mengkehendaki peserta untuk buat satu ucapan ringkas (50 patah perkataan sajorkkk) Selamat Hari Raya sama ada dalam Bahasa Malaysia ataupun Bahasa Inggeris yang ditujukan kepada Abg Eqbal Zack..

Klik gambar atau SINI untuk ke contest tu.

Oleh kerana contest ni memerlukan kita mengetag sorang kawan, so saya nak tag Ady Budika lah!! Huhu.. Penyertaan adalah menggunakan borang contact form dalam blog Abg Eq untuk mengelakkan peniruan idea aka plagiarism.. So aku dah pun submit entry tu.. Korang apa lagi? Jom la submit gak!! Contest ni start hari ni (8 Ogos 2012) hingga 12 Ogos 2012 je weh!! Hadiah pun best!! Hamper + duit rayer! Jom join!! Jommmm!!!!

Chow!!

My Followers

Jom Share2 Blog Kat Sini!!