Terbaru Dari Betol-betol Hangat!

Friday, August 17, 2012

Plain Cool! - The Hamper Has Arrived!

17 Ogos 2012 - 8.21 am

Seperti yang korang tau (errr, tau ke?), aku pernah join satu contest oleh EqbalZack.com beberapa hari lepas, dan aku dah menang contest tu! :) Entry aku join contest tu ada kat Ucapan Selamat Hari Raya to Eqbalzack dan entry aku menang lak ada kat Plain Cool! - Me Winning Again!.

Semalam iaitu pada jam 5.00 ptg (aku pun x tau nape encik posmen hantar kul 5 ptg), hadiah tu pun dah sampai ke opis aku nih. Oleh sebab aku dipaksa oleh opismet2, aku pun terus membukak bungkusan kurier tu secara ganas tapi comel.

 Hamper raya dari Abg EqbalZack! Tenkiu yer!! :)

Isi kandungan hamper tu ialah makanan2 yang menyihatkan, so sesuai la utk aku yang gemok nih!!! Thanks sekali lagi EqbalZack.com atas hadiah2! Selain dapat hamper, dapat gak duit rayer RM50.00.. Tp duit rayer tu Abg Eq tak ler kurier.. Dia bank-in terus.. :)

Dgr citer Abg Eq akan buat contest yg lagi menarik lepas raya ni.. Hadiah lak mencecah RM1,500 berupa barangan dan cash.. Sangat tak sabar nak join hokeh!! Hahaha!!

Chow!!
.

My Followers

Jom Share2 Blog Kat Sini!!