Terbaru Dari Betol-betol Hangat!

Friday, February 17, 2012

Plain Contest - Makeover Me Contest

17 Februari 2012 - 10.27 pm

Kali ni aku nak join satu lagi contest.. Contest ni dibuat oleh blog Alif Ismail, yang mahukan peserta meng'makeover'kan gambar yang telah diberikan.. So, aku pun makeover la gambar tu dengan over sekali.. Hahaha!!

Klik poster di atas atau SINI untuk ke entry contest tu..

Setelah penat pikir dan conteng2, ni hasil yang dapat aku persembahkan kepada Tuan Alif.. :) Dia kater boleh makeover ikut suka, so aku 'manga'kan la gambar tu.. huhu.. :P

 Versi kaler..

Versi 60-an iaitu black & white.. Hehehe..

Ok, harap Tuan Alif suka la dgn hasil titik peluh (errr..) hamba ini.. :)

Chow!!
.
.

23 comments:

keri ikhwan said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

fuuyoo.. jadi mat jiwang si alif nih haha

hawiz said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

style gak..hahaa

merahitujambu said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

wow..terbaik gak

Kyra Hizrina said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

kenapa comel sgt ni...haha

biQa Hatmin said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

jambu....sweet je muka tuan alif tu..hahaha..nice:)

Mohd Khairi Khadzir said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

untungglaa ada bakat lkis potret hehe ..gd luck ye!

Yazid Yahya said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@keri ikhwan : Hahaha!! Dia mmg dari dulu dah jiwang.. Kekekekeke~~

Yazid Yahya said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@hawiz : errrrrr.... :)

Yazid Yahya said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@merahitujambu : takde la sampai terbaik kot.. boleh la sket2... Thanks!

Yazid Yahya said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Kyra Hizrina : Dh org yg dilukis tu comel, mst la lukisan pun jd comel.. Huhuhu~~ *bodek*

Yazid Yahya said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@biQa Hatmin : Hahahaha!! Jambu kan Alif tu.. Thanks!

Yazid Yahya said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Mohd Khairi Khadzir : errr.. Mane ade bakat sangat laaaaa... Thanks! :)

3no gr33ny said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ada harapan menang la kalo macam ni...huhu

Yazid Yahya said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@3no gr33ny : errr.. tak jugak.. tengok peserta yang lain ada yg lagi hebat..

Ahmad Haziq Azlan said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

complete dgn lesung pipit lagi

Yazid Yahya said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Ahmad Haziq Azlan : Hahaha!! Sbb dulu dia pnh request lukis pic dia dgn lesung pipit.. haha!!

hati~♡ said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

sweetnye....! gdluck ye.. sy pun join.. ^_^

ratu zuleyqha said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

smartlah.. gud luck ya! (:

~Nur Zulaiha~ said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

comel sgat!! =)

Yazid Yahya said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@hati~♡ : thanks!! Gud luck kat awak gak!! :)

Yazid Yahya said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@ratu zuleyqha : hehe.. Thanks.. :)

Yazid Yahya said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@~Nur Zulaiha~ : errr.. Sbb org yg dilukis tu dh comel kot.. Sbb tu lukisan pun jd comel.. Hehe.. Thanks!!

apisv2 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

salam, jalan2 melihat hasil karya korang yang kreatif :D

http://www.apisv2.com/2012/03/segmen-seni-makeover-me-contest.html

My Followers

Jom Share2 Blog Kat Sini!!