Terbaru Dari Betol-betol Hangat!

Tuesday, February 7, 2012

Plain Me - Doodle 2nd Attempt

7 Februari 2012 - 3.07 pm

Haha!! Ni 2nd time aku try buat doodle. Sebelum ni aku ada buat guna Excel, dan entry pasal tu ada kat Plain Cool! - My Doodle In Excel.. Tapi kali ni aku try buat doodle guna Photoshop lak.. Umang aih!! Bapak susah!! Berjaya buat mata je.. Part lain give-up.. Haha!! Ni hasilnya :

 Mata jeeee.. Sedeyhhhh..

So aku respek la kengkawan yang pandai buat doodle guna Photoshop, contohnya Alif Ismail.. Mmg salute la kat kamooooo!! :)

Ni aku letak PSD klu korang nak donlod file Photoshop untuk doodle mata nih.. Klik je kat link bawah ni k..

Chow!!
.

4 comments:

alif ismail said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

salam..

wow...menarik!!!!

cuba guna illustrator lagi senang...

Yazid Yahya said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

alif : Illustrator tak familiar sgt.. Photoshop ni kira tau la sket2.. huhu..

hawiz said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

yup...lagi suke ilustrator..tp photoshop pon suke gak.,,best giler...bru nk blaja yer?..aku nk blaja bnda lain daa..ni dh blaja 6thn lepas..hehe

Yazid Yahya said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hawiz : cettt!! yer laaa.. ko kan retisssss.. haha!!

My Followers

Jom Share2 Blog Kat Sini!!