Terbaru Dari Betol-betol Hangat!

Monday, February 13, 2012

Plain Contest - eqbalzack.com Writing Contest [5] Entry

13 Februari 2012 - 4.23 pm

Okay, masa untuk join contest dari EqbalZack.com!! Kali ni Writing Contest lagi, tapi untuk cabaran kali ni agak mencabar ler pulok! Hehehe.. Aku ada buat promote pasal contest ni kat entry Plain Contest - eqbalzack.com Writing Contest [5].

Tapi entry kali ni bukan bertujuan untuk mempromote je, tapi untuk menjoin (ade ke istilah menjoin?) contest nih. Setelah fikir, dapat la satu idea.. Takpe, submit je dulu.. Kalau dapat idea yang lebih best, submit lagi.. Ekeke..

Klik banner di atas atau SINI untuk ke blog Abg Eqbal.

Macam biasa, Abg Eq mewajibulhunnahkan setiap peserta untuk menyubmit (mensubmit) penyertaan menggunakan contact form di blog beliau.. Ini adalah untuk mengelakkan plagiarism iaitu meniru idea orang lain.. Jadi, ni la screenshot entry yang aku dah submit.. Hehehee..

Sorry yer, dah censored.. Kang Abg Eq marah lak.. :P

Ok, harap korang pun join la contest ni yer sebab bukan kena keluar modal pun.. Free jer.. Kalau menang, leh dapat RM100.. Kalau tak menang pun, dapat promote blog sendiri kannn.. Tak rugi langsung k!!

PS : Untuk pengetahuan, aku dah menang contest nih.. :) Thanks Abg Eq.. Tgk entry tu kat sini :

Chow!!
.
Entry lain berkaitan Eqbalzack.com : 
Plain Contest - eqbalzack.com Writing Contest [6] Entry
Plain Cool! - I Won, Again!
Plain Cool - EqbalZack.com Nailed It!!
Plain Contest - eqbalzack.com Writing Contest [5] Entry
Plain Cool! - More From Eqbalzack.com!
Plain Contest - eqbalzack.com Writing Contest [5]
Plain Awesome! - Thanks EqbalZack.com!
Plain Cool - I Won!
Plain Contest - eqbalzack.com Writing Contest [3]
Plain Contest - eqbalzack.com Writing Contest [2] 2nd Entry
Plain Contest - eqbalzack.com Writing Contest [2]
Plain Contest - eqbalzack.com MONTHLY CONTEST!
Plain Giveaway - GIVEAWAY "anuar zain vs siti nurhaliza"
Plain Cute - Domo Arrives!
Plain Giveaway - GIVEAWAY... saya suka DOMO lah!
UCAPAN AIDILFITRI : DARI SAYA UNTUK EQBALZACK
Plain Awesome! - Gifts!!!
Plain Cool! - A Special Gift From EqbalZack.com
Plain Giveaway - EqbalZack's Fan Page LOGO!
.

4 comments:

eMMe said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

nak try...kasi la tiru skit, heeee...

Yazid Yahya said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@eMMe : Hahaha!! mane leh tiru2!! Nt Abg Eq marah!! Huhuhu...

Norasiah Nasir said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

wahh..bestnyerr..i punya x sampai lg..maybe ptg kang kot...jeles..u ada patung domo tu..nak jugakk..

Yazid Yahya said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Norasiah Nasir : eh, macam salah entry je komen nih.. Huhu.. Sok sampai la tu kot.. Eh, nak patung Domo? Errrr... Errrrrrrrrr...

My Followers

Jom Share2 Blog Kat Sini!!