Terbaru Dari Betol-betol Hangat!

Monday, February 13, 2012

Plain Cool! - More From Eqbalzack.com!

13 Februari 2012 - 11.59 am

Lepas aku balik dari makan tadi, aku tengok atas meja aku ada sampul surat. Tengok je sambul surat tu, aku dah dapat agak dah dari siapa.. Hehe.. Of kos la dari EqbalZack.com!!

Lepas aku bukak sampul tu, dalam tu ada 2 bijik ketul helai buah cenderahati dari Abg Eq.. Satu badge (menggantikan key-chain yang dah habis stok) dan satu fridge magnet.. Kedua-dua tu aku dapat sebab aku join sesuahtoooo dari blog Abg Eq nih..

Sampul dan isinya..

Untuk badge yang menggantikan key-chain tu, aku dapat sebab aku join Writing Contest (3) dari blog tu.. Dan fridge magnet tu pulak sebab aku ada komen kat entry beliau, FREE GIFT: just to see you smile!

So sekarang, dah banyak gak la cenderahati2 yang aku dah dapat dari Abg Eq.. Tengok pic nih :

Sebenarnya ada lagi satu badge, tapi badge tu dah musnah sebab aku letak dalam beg, dan aku terlupa lalu terus membasuh beg tersebut dalam washing machine.. Keluar2 ke badge tu dah bercerai-berai.. Sedeyhhhh~~~

Tak lupa jugak pernah dapat patung Domo dari Abg Eq.. :)

Hehehe~~ Nak kumpul banyak lagi!! Abg Eq jangan jemu bagi saya menang contest yer!! Huhuhu!!

Chow!!
.
Entry lain berkaitan Eqbalzack.com : 
Plain Contest - eqbalzack.com Writing Contest [6] Entry
Plain Cool! - I Won, Again!
Plain Cool - EqbalZack.com Nailed It!!
Plain Contest - eqbalzack.com Writing Contest [5] Entry
Plain Cool! - More From Eqbalzack.com!
Plain Contest - eqbalzack.com Writing Contest [5]
Plain Awesome! - Thanks EqbalZack.com!
Plain Cool - I Won!
Plain Contest - eqbalzack.com Writing Contest [3]
Plain Contest - eqbalzack.com Writing Contest [2] 2nd Entry
Plain Contest - eqbalzack.com Writing Contest [2]
Plain Contest - eqbalzack.com MONTHLY CONTEST!
Plain Giveaway - GIVEAWAY "anuar zain vs siti nurhaliza"
Plain Cute - Domo Arrives!
Plain Giveaway - GIVEAWAY... saya suka DOMO lah!
UCAPAN AIDILFITRI : DARI SAYA UNTUK EQBALZACK
Plain Awesome! - Gifts!!!
Plain Cool! - A Special Gift From EqbalZack.com
Plain Giveaway - EqbalZack's Fan Page LOGO!
.

6 comments:

Kaki Wayang said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Blogger hevattt memang selalu menang

Yazid Yahya said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Kaki Wayang : satu carutan disitewwwww... mentang2 la dia punya PV dah dekat sejuta..

eqbalzack said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Assalamualaikum,
sorry lambat reply. attend conference kat PWTC tadi...
dah byk collection nampaknya, next time jgn serik join contest abg eq lagi ok...

Yazid Yahya said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@eqbalzack : Hehehe.. mmg tak serik pun.. nak kumpul banyak2 sampai penuh kat partition nih.. :)

jon hafkian said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

kelasss u yazid!mcm2 contest u join....bravo!

Yazid Yahya said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@jon hafkian : haha!! tp semua contest dari eqbalzack.com!! :)

My Followers

Jom Share2 Blog Kat Sini!!