Terbaru Dari Betol-betol Hangat!

Friday, August 5, 2011

Plain Contest - EqbalZack's GA : The Colors Of Ramadhan

Macam biasa, aku suka masuk GA yg tak bersandarkan luck semata2.. So kali ni aku nak join satu contest yang dianjurkan oleh Eqbal Zack. :)


Nak join GA ni? Klik je banner kat atas tu atau klik SINI.

So ni pic aku yang tak seberapa :

Tema : tengah keje pun menyempat buat deco raya untuk office.

Saje je try contest ni. Hehehe. Pic2 yang orang lain submit memang best!!

Chow!!

9 comments:

Mohd Khairi Khadzir said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

awat ketupat tu nipis je?hahaa

yazidy said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Mohd Khairi Khadzir : puasa laaa.. mane leh isi.. haha!!

eqbalzack said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

salam tuan,
terima kasih join GA saya lagi. saya dah linkkan kat blog...
selamat berpuasa....

yazidy said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@eqbalzack : thanks EZ..

izfanora said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

wah, sempat lagi tue.. gud luck.. :)

yazidy said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@izfanora : ahahaha!! saje je join.. :P

wickedwarhol said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Nice setting and all the best!

ABU said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

wah gud luck..

yazidy said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

wickedwarhol & ABU : hehehe.. thanks!!

My Followers

Jom Share2 Blog Kat Sini!!