Terbaru Dari Betol-betol Hangat!

Tuesday, August 23, 2011

Plain Segmen - Saya Nak Kad Raya Dari Kaki Wayang (Yang Ada Duit)

23 Ogos 2011 - 2.23 pm

Masa untuk join segmen, sebab dah kena ugut ngan si Kaki Wayang.

(pic tu kontrol hensem tuuuuuu)

Aku nak tag sape ek? Ermmmm.. Diorang ni laaaa..


Diulangi, aku nak kad raya yang ada duit yerrrrr~~~~ :)

Chow!!

5 comments:

Kaki Wayang said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

MOtepppp..menindas orang miskin sangat!!!!

yazidy said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Kaki Wayang : dah join pun tetap dihanjeng.. mcm ni la nasib org2 miskin mcm aku ni.. sentiasa dipandang hina oleh org2 kaya spt Kaki Wayang...

eMMe said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

cenne nak wat @nama org yg kite nak mention tu?? ajarin mak nak, best gak kalo dpt kad raya dari @kaki wayang, tapi malas mak nak wat entry, mood raya mak dah menjelang, heee...

gud luck Yazid!

Kaki Wayang said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Hahahaha..Mak jahat..x sapot anak sendiri..

Hans said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

dapat duit raya sekali x?
hehehehe

My Followers

Jom Share2 Blog Kat Sini!!