Terbaru Dari Betol-betol Hangat!

Wednesday, August 3, 2011

Plain Me - Salam Ramadhan~~

3 Ogos 2011 - 5.33 pm

Aku sebenarnya nak balik awal, tapi oleh sebab aku dilantik jadi jaga kat opis aku ni, so aku kena la tunggu semua orang balik, baru aku leh kunci pintu opis. Dah aku pegang kunci, nak buat camne kan.. Tunggu punya tunggu, ada lak yang taknak balik lagi. Tak fahamkah aku nak gi bazar ramadhan? Tak faham kot....

Anyway, sementara aku menunggu, aku pun sketch la sket2 untuk wish kat korang Ramadhan. So siap dah sketch yang agak cincai.. Haha!! 2 minit je lukis, sbb tu cincai..


Jadi aku nak ucapkan......

"Selamat menyambut Ramadhan al-Mubarak. Semoga Ramadhan
kali ini membawa seribu keinsafan kepada kita."

Chow!!

5 comments:

izfanora said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

sian dier kn tggu org..

btw, lukisan tue sgt cntik ok.. just mata hitam dier xder, membuatkan ia agak menakutkan.. :|

yazidy said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@izfanora : hehe.. mula2 plan nak kaler guna Photoshop, sbb tu mata dia tak dikalerkan.. tapi tetibe malas lak nak kaler guna Photoshop.. :P So jadilah mata kaler putih.. haha!!

Ibrahim Ismail said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Iza, seconder! The sketch is awesome bro.

HARITH ISKANDAR said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Salam Ramadan juge.tp katun tu dh cukup ok dh tu..ehe :)

yazidy said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Ibrahim Ismail : haha!! thanks! just a simple doodle.. :p

@HARITH ISKANDAR : hehe.. lukis laju2 tu sbb nak kejar bazar ramadhan.. ahaks!!

My Followers

Jom Share2 Blog Kat Sini!!