Terbaru Dari Betol-betol Hangat!

Friday, August 26, 2011

Plain Awesome! - Things I Got For Raya!!

26 Ogos 2011 - 3.59 pm

Dah agak lama aku tak hapdet blog aku nih. Sori la sesangat yer pada pembaca2 setia. Gehtoooo!! Perasan diva mengalahkan Azwan Ali kaoo!! Ok lah, kali ni aku nak letak pic2 sket. Pic ape? Bukan pic panas. Bukan pic lucah. Bukan pic bogel. Bukan pic porno. Cuma pic beberapa stuff yang aku dapat sempena raya ni.. Huhu..

1. Kad Raya dari EqbalZack.com!!

 Bahagian depan kad raya tu. Rasenye abg EZ bagi aku kad bermotifkan kartun sebab aku suka lukis kartun kot.. Tapi abg EZ, saya suka lukis manga, bukan kartun.. Ahaksss!!

 Bahagian dalam kad dari abg EZ. Siap ada cop, sain dan stiker lagi.. Terharu sangat2!!.. :)


2. Badge raya dari Eqbalzack.com!!

Badge ni sebenarnya souvenir dari abg EZ sebab join GA dia kat sini.. Alhamdulillah, aku dapat tempat ke-3. Dapat duit raya RM10 dan badge ni. Thanks abg EZ.

3. Ucapan raya dan gifts dari ofismate!

Sempena raya, Puspanita kat opis aku ni ade menganjurkan ucapan raya beserta gift. Dan aku dapat 2 gifts.. Huhu.. Thanks kpd Lynnie Jada dan Rina Jamal sebab bagi. :)

4. Kad raya dari kawan FB, Hazim Haemoglobin!

Mula2 aku ingat si Hazim ni dah lupa nak hantar, rupanya lambat sket. Huhu.. Anyway, kad ni sangat2 spesel sebab dia buat sendiri. Mmg aku suka tengok lukisan dia. Agak abstrak. Yg ni muka depan kad tu. Pic masjid terbang. Giler ah!

Ni bahagian dalam kad. Lukisan yang sangat menarik! 

Bahagian belakang kad. Ucapan dia tulis kat sini. Tulisan dia agak 'doktor' sket, so ni aku taip balik apa yang dia tulis tu :

Yazid,

Hey Mr Pokemon. I am still looking for Black and White!
Haha!! I made this card by myself and if you don't like it,
you should remember that anything is better than a picture of me in speedos!

Have a splendid Hari Raya!

-Love-
Hazim

Ok, sedikit penerangan diperlukan untuk mentafsir ucapan dia tu.

     1.  Dia panggil aku Mr Pokemon sebab kitorang suka main game Pokemon. Black and White yang dia maksudkan tu ialah game terbaru Pokemon.

     2.  Dia ada mention picture dia dalam speedos sebab dulu dia pernah upload gambar dia kat FB pakai speedo je, dan sampai sekarang aku masih kutuk2 dia pasal pic tu walaupun dia dah delete pic tu. Hahaha!!

Anyway, thanks Hazim for the 'lovely' ucapan. Haha!!

5. Kad yang masih tak dapat dari Kaki Wayang......

Hehehe.. Jangan marah yer Kaki Wayang. Aku dah join segmen ko tu, dan masih menunggu kad raya itewwww... :P

6. Duit raya dari opismate.

Hehehe.. Tak sangka ade gak orang bagi duit rayeeee!!! Teringat zaman2 keje takaful dulu, bos bagi duit raya beratus-ratus.. Huhu..

Ok, tu je yang aku dapat.. Maklum la, orang tak feymes dan tak hensem memang tak dapat banyak kad raya. :P

Chow!!

4 comments:

Kaki Wayang said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Xsempat hantar KAD RAYA kat ko..so, kad ko akan sampai isnin depan..tapi masa tu ko dah ada kat kampong..so ko akan dapat kad tu seminggu kemudian..aku hantar sendiri kat pejabat ko isnin nanti...

HARITH ISKANDAR said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

huiii byk tu dpt kad raya.ak 1 pon xde thun ni..haha :)

Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir dan Batin dan Salam Kemerdekaan :)

yazidy said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Kaki Wayang : esok aku tengok yer kat opis, ade ke tak..

yazidy said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@HARITH ISKANDAR : haha!! kebetulan je tu.. biasanya mmg xde dpt kad pun..

Selamat Hari Raya jugak yer...

My Followers

Jom Share2 Blog Kat Sini!!