Terbaru Dari Betol-betol Hangat!

Tuesday, August 9, 2011

Plain Awesome! - Gifts!!!

9 Ogos 2011 - 11.16 am

Dah lama aku tak update blog ni. Sedih lak rasanya. Huhu. Ok lah, aku update yer. Aku nak tunjuk pic meja kat opis aku ni. Aku nak tunjuk sesuatu. Hehe.

Cuba perhatikan gambar tu. Ada nampak apa2 yang menarik? Hehe..

Sebenarnya ada dua benda yang aku nak tunjuk. Yang pertama, kad raya dari EqbalZack.com! Rasanya dah lama sangat dah aku tak dapat kad raya sejak zaman SMS dan MMS nih. So memang rasa agak gumbira bila dapat kad tu. Thanks abg Eqbal Zack!!

Kad raya dari EqbalZack.

Satu lagi yang aku nak tunjuk yang sangat mengexcitedkan diriku ini, ialah souvenir yang aku baru dapat pagi tadi, pemberian Kaki Wayang. Apa yang dia bagi? Hehe! Klip Angry Bird!! Yang lagi best, dia bagi yang kaler hitam, dan aku memang paling suka design Angry Bird yang hitam tu. Comelllll!!!!

Klip Angry Bird itu. Thanks Kaki Wayang! Hadiah besday ko minggu depan yer.. :)

Thanks kat diorang di atas sebab bagi aku gift2 yang cute2. Aku suka! :)

Chow!!
.
Entry lain berkaitan Eqbalzack.com : 
Plain Contest - eqbalzack.com Writing Contest [6] Entry
Plain Cool! - I Won, Again!
Plain Cool - EqbalZack.com Nailed It!!
Plain Contest - eqbalzack.com Writing Contest [5] Entry
Plain Cool! - More From Eqbalzack.com!
Plain Contest - eqbalzack.com Writing Contest [5]
Plain Awesome! - Thanks EqbalZack.com!
Plain Cool - I Won!
Plain Contest - eqbalzack.com Writing Contest [3]
Plain Contest - eqbalzack.com Writing Contest [2] 2nd Entry
Plain Contest - eqbalzack.com Writing Contest [2]
Plain Contest - eqbalzack.com MONTHLY CONTEST!
Plain Giveaway - GIVEAWAY "anuar zain vs siti nurhaliza"
Plain Cute - Domo Arrives!
Plain Giveaway - GIVEAWAY... saya suka DOMO lah!
UCAPAN AIDILFITRI : DARI SAYA UNTUK EQBALZACK
Plain Awesome! - Gifts!!!
Plain Cool! - A Special Gift From EqbalZack.com
Plain Giveaway - EqbalZack's Fan Page LOGO!
.

8 comments:

Mohd Khairi Khadzir said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

wahhh..tp knape kaki wayang bg ko ek?hahaa ... cntik meja ko! (^___^)

eqbalzack said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

makin banyak collection ni...hehe

yazidy said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Mohd Khairi Khadzir : of kos la dia kena bagi.. kalau tak, nanti kena carut..

@eqbalzack : haha!! thanks!! rugi tak menang latest GA tu.. klu x, leh tambah lagi..

Kaki Wayang said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Sebelom aku ada niat nak beli hadiah tu dah c yazid carut dah..dah beli pun kene carut juga..lambat bagi pun kene carut..hahahahahaha

izfanora said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

jealousnyer.. huhu..

nie blog ke dua yg aku jumpa dpt kad raya abg eqbal.. huhu..

yazidy said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Kaki Wayang : hahaha!! carut sajorkkk!!

@izfanora : haha!! mst blog 1st tu blog si Khairie tu kan..

eqbalzack said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

salam yazid,
boleh join lagi tapi 1 entry je ok..

yazidy said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@eqbalzack : Oh, GA Raya tu boleh join 1 entry je ek? huhu..

My Followers

Jom Share2 Blog Kat Sini!!