Terbaru Dari Betol-betol Hangat!

Sunday, October 2, 2011

Plain Giveaway - GIVEAWAY "anuar zain vs siti nurhaliza"

2 Oktober 2011 - 6.53 am

Kali ni, sekali lagi aku nak join satu lagi GA kelolaan Abg Eqbal Zack! Mula-mula aku ingat nak skip GA kali ni, tapi aku sangat-sangat tertarik dengan hadiah yang ditawarkan. :) SO, let the game begin~~~

 GIVEAWAY " ANUAR ZAIN vs SITI NURHALIZA"


 Abg Eq mintak buat satu entry yang simple.. So, aku yang hanya tau melukis sket2 ni, nak buat entry dalam bentuk komik je la.. :)

Kalau tak nampak tukisan, klik kat pic tu ek.. :)

ps : abg Eq, tu sekadar gurauan je k.. tak berniat pun nak buat abg terasa hati yer.. :)
ps lagi : pic dalam petak pertama komik tu memang betol2 layout bilikku.. :)

Ok, tu je..

Chow!!
.
Entry lain berkaitan Eqbalzack.com : 
Plain Contest - eqbalzack.com Writing Contest [6] Entry
Plain Cool! - I Won, Again!
Plain Cool - EqbalZack.com Nailed It!!
Plain Contest - eqbalzack.com Writing Contest [5] Entry
Plain Cool! - More From Eqbalzack.com!
Plain Contest - eqbalzack.com Writing Contest [5]
Plain Awesome! - Thanks EqbalZack.com!
Plain Cool - I Won!
Plain Contest - eqbalzack.com Writing Contest [3]
Plain Contest - eqbalzack.com Writing Contest [2] 2nd Entry
Plain Contest - eqbalzack.com Writing Contest [2]
Plain Contest - eqbalzack.com MONTHLY CONTEST!
Plain Giveaway - GIVEAWAY "anuar zain vs siti nurhaliza"
Plain Cute - Domo Arrives!
Plain Giveaway - GIVEAWAY... saya suka DOMO lah!
UCAPAN AIDILFITRI : DARI SAYA UNTUK EQBALZACK
Plain Awesome! - Gifts!!!
Plain Cool! - A Special Gift From EqbalZack.com
Plain Giveaway - EqbalZack's Fan Page LOGO!
.

18 comments:

eddy syrol said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

mesti entry ni yang buat selama enam jam kan kan? good luck!!

yazidy said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@eddy syrol : yup.. sampai sakit2 bahu n pinggang.. huhu~~

Mohd Khairi Khadzir said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ye la...ye laa.... ko menang! Abg Eq, bg yazid menang ..kesian die dh buat komik ni smpai sakit2 bahu ngan pinggang... sgt2 kesian ... plisss....

aslann said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Goodluck bro. ada bakat menulis komik. :)

yazidy said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Mohd Khairi Khadzir : keji laaaaa~~ perli aku la tuh!!

yazidy said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@aslann : thanks bro.. menulis komik?

kaseh suchi said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

memang patot menang hehe

Mohd Khairi Khadzir said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

mne ade perli HAHA... hebat kot!

N-.-.W.-.- said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

sgt comel ini komik...aku sukeeeeeeeeeeee..huhu.....:)

zieta said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hahahahaha...kelaka giler r....mesti menang punyer r=D

yazidy said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@N-.-.W.-.- : Hehehe.. thanks.. :)

yazidy said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@zieta : ish, x kot.. tgk orang lain buat pun ade yg lagi kreatif..

yazidy said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@kaseh suchi : eh, tak kot.. banyak lagi entry yang best2..

yazidy said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Mohd Khairi Khadzir : memang ko perli kannn.. menchikkk!!!

Aujinz said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

wow... komik.. I like...hue hue hue..

yazidy said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Aujinz : malu laaa.. lukisan ko lagi cantik!!

eqbalzack said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

salam yazid,
thanks. abg eq mmg tak promote GA kali ni sebab hadiah 2 je. so kalau ramai2 masuk nnt kesian pulak. kena kerat 30 CD tu nnt.. hehe

yazidy said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@eqbalzack : hehe!! saya tolong promote smlm pun masa dah nak sampai tarikh tutup.. 3 minit je.. mmg x sempat klu ade yg nak join.. kekekekeke~~~~

My Followers

Jom Share2 Blog Kat Sini!!