Terbaru Dari Betol-betol Hangat!

Monday, October 17, 2011

Plain Awesome! - More Present!

17 Oktober 2011 - 10.34 pm

Tak sangka!

Itulah yang mampu aku ucapkan (gehtu) bila aku dapat satu lagi hadiah besday aku pada hari ni. Masa aku keluar sekejap dari ofis dalam pukul 5 tadi untuk pergi CRK (hanya orang Muadzam Shah yang tau) untuk beli nasi lemak singgit (miskinnya, makan nasi lemak singgit je utk dinner.. wekkkk!!), aku terserempak dengan Nurul aka Myvi, iaitu salah sorang lecturer kat Poli Muadzam ni. Tetibe dia block kereta aku (bukan block internet yer) dari depan, dan suruh aku drive ke sebelah kereta dia.

Bila aku pergi sebelah kereta dia, dia pun hulurkan satu plastik.
"Ni dari I dan Charan." Charan juga salah sorang dari lecturer kat sini.
"Hadiah besday ke ni?", tanya aku yang excited.
"Ye la!", dia jawab.
Kitorang takleh nak sembang lagi sebab belakang aku dah ade kereta yang nak lalu, tapi takleh lalu sebab kereta aku ngan Nurul dah block habis jalan tu. Haha! 

Then aku pun pergi beli nasi lemak dengan perasaan gembira sebab dapat satu lagi besday present. Walaupun nasi lemak singgit dah habis, aku tetap gembira dan beli tahu sumbat je 2 ringgit untuk dinner. Asalkan kenyang. Lepas beli tahu tersumbat tu, aku pun balik ke ofis sebab nak tengok hadiah yang diorang bagi tu. Hehe.

 Bungkusan plastik je. tapi aku tak kisah pun. :) Thanks Nurul & Charan! Love you guys!

 Baju Angry Birds yang agak 'laen'. I like!

 Bahagian belakang baju.

Saiz 'M'. Nasib baik diorang pandai pilih saiz aku. Kalau 'L', komfem aku tak pakai. Huhu~~

Thanks kepada Nurul aka Myvi dan Charan atas hadiah. Aku betul2 tak expect akan dapat hadiah dari diorang sebab walaupun aku agak rapat ngan Nurul, tapi diorang dari jabatan lain. So memang betul2 tak sangka. Nurul, nanti kalau ade rezeki, I masak spagheti tu utk u guys yer.. Huhu.. :)

Chow!!

3 comments:

Kaki Wayang said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Keji..ngn Charan dan Nurul nak pula masak spageti...

yazidy said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Kaki Wayang : mcm la aku tak ajak ko nanti.. dah la x bg hadiah.. sedeyhhhh~~~~

N-.-.W.-.- said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

haha..welcome my dear nobitt...tq ye..nak spagetti...pakai tau nati..kitorg nak tgk...huhu...:)

My Followers

Jom Share2 Blog Kat Sini!!