Terbaru Dari Betol-betol Hangat!

Monday, October 17, 2011

Plain Creative - Did You Notice More?

17 Oktober 2011 - 1.14 pm

Dulu aku pernah buat satu GiveAway kat ofis aku ni, iaitu buat bookmark untuk diberikan secara percuma. Pada mulanya, bookmark2 tu aku buat sebagai doorgift untuk Perhimpunan Bulanan, tapi oleh kerana banyak lebih, so aku bagi kat staf2 dan student2 yang nak.

Kali ni, aku buat lagi satu GiveAway yang sama, iaitu bookmark (sebab senang nak buat) lagi. Tapi yang berbeza kali ni ialah, bookmark2 tu aku buat khas untuk diberikan kepada staf2 dan student2, dan bookmark2 tu berwarna, dan mempunyai design2 yang cantik. Aku buat benda ni masa weekend sebab aku sangat bosan takde benda nak buat kat rumah. :)

 Bookmark yang dah siap dilaminate dan di potong2.

 Yang dah siap diikat riben. Buat kat atas katil tu. Haha~~

Yang ni dah siap dicucuk kat lidi sate (haha!) dan ready untuk digantung kat notice board.

Aku gantung benda tu pagi tadi, tapi tengahari ni aku tengok, dah hampir habis. Laku ler.. Huhu~~ Thanks pada sesiapa yang ambik. Aku tak kisah korang nak ambik berapa banyak pun, just jangan buang dah ler. :)

Chow!

2 comments:

zieta said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ita ambik...jap...5,6,7,8,9...haa,,,ita ambik 9,,huhu,,,cntik2...ita dh letak kat smua buku yg ader kat umah...huhu,,,thanks=)

yazidy said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@zieta : 9 je? nape x ambik byk2? huhu.. dh abes dah.. semalam lg dah abes.. huhu..

My Followers

Jom Share2 Blog Kat Sini!!