Terbaru Dari Betol-betol Hangat!

Monday, October 17, 2011

Plain Awesome! - Birthday Present, Keep Them Coming!

17 Oktober 2011 - 2.23 pm

Masih lagi entry yang berkisarkan birthday. Sekali lagi aku dapat hadiah untuk besday aku, dan kali ni dari sorang kawan yang aku dah kenal agak lama. Sejak tahun bila tah, aku pun dah tak hengat. Haha!! Sorry yer Andry. Mmg aku betul2 tak ingat.

Si Andry ni duk kat JB, so aku sangat hargai effort dia untuk hantar hadiah tu dari JB. terharu samapai raser nak nangis (moteppp?!). Hadiah Andry ni sampai lebih kurang seminggu selepas besday aku.

 Dapat bungkusan dari Suhaimi Amy Andry.

 Kotak yang membungkus hadiah.

 Dah bukak kotak.

 Kotak Armani Exchange. Saje la tu nak tunjuk kat aku. :P

 Ni dia hadiah tu. Tak tau ape benda ni. Macam hiasan la kot. Rasernyer leh letak lilin kat dalam tu.

Tapi aku letak patung penyu dalam tu. Haha! Comel tak? :)

Thanks yer Andry! :)

Chow!

2 comments:

pui har said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

letaklar angry bird kat dalam. Jadikan nest dia, mana tau nanti dapat anak angry bird.

yazidy said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@pui har : tak muat.. huhu..

My Followers

Jom Share2 Blog Kat Sini!!