Terbaru Dari Betol-betol Hangat!

Monday, October 17, 2011

Plain Awesome! - Another Birthday Gift!

17 Oktober 2011 - 1.38 pm

Kepada yang kenal aku, mesti tau yang besday aku dah lepas, iaitu pada 29 September yang lepas. Siap ada surprise besday party lagi. :) So sekarang aku dah berumur 24 tahun (erkkkk?!!). Hahaha!! Aku ada dapat hadiah dari kawan2, dan aku ada buat entry pasal hadiah2 tu. Kali ni, aku nak buat lagi satu entry sebab aku dapat satu lagi hadiah besday. :)

 Masuk opis je, nampak bungkusan yg comel ni. :) Thanks Pui (Lee Pui Har).

 Bila dah buka, tadaaaaaa!!! Angry Bird plushie! So cute~~
 (Bukan hard disk tu hadiahnya. Haha!)

 Plushie yang comel atas tangan yang santek.

 Macam biasa, masuk wall of fame aku. :)

Dah penuh dah partition aku dgn macam2 gift. Sayang semuanya!! (Gedik lak)

Best dan seronok bila dapat hadiah! Ade tak sesiapa yang nak bagi lagi? Tak kisah la bagi lambat. Hadiah murah2 pun takpe. Huhuhuhu~~~

Chow!!

2 comments:

pui har said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Kalau semua tu simpan kat situ lagi saya rasa tak lama akan hilang. Kecuali gamabar dengan siti tu akan ditinggalkan. kekekek...

yazidy said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@pui har : hahaha!! siapa berani nak curik? nak tgk I having a BF? Then I'll write a letter!! Hahaha!!

My Followers

Jom Share2 Blog Kat Sini!!