Terbaru Dari Betol-betol Hangat!

Sunday, April 8, 2012

Plain Awesome! - Another Winning!

8 April 2012 - 8.40 am

Dalam minggu lepas, aku ada join satu contest kat fanpage 8TV Nite Live. Contest tu suruh buat satu ayat pendek berkenaan filem Titanic 3D. So aku pun menjoinkan diriku dalam contest tu. Pagi ni, bila aku bukak FB je, aku tengok aku di tagged kat post tu. Bila bukak, rupanya aku dah menang contest tu! Yippieeee!! Tapi aku tak sure la aku pemenang tempat ke berapa. :P Tengok la print screen ni yer. (Gigih ni siap buat print screen. Sexcited Excited sangat!!)

Pemenang2 yang dalam kotak perisa oren.

Aku sebenarnya tak sangka pun aku leh menang sebab peserta2 yang lain pun hebat2 belaka. Tapi dah rezeki kan.. Alhamdulillah.. Ni merupakan kemenangan kedua aku dalam contest2 8TV Nite Live. Sebelum ni aku ada menang gak contest 'The Hunger Games'. Thanks 8TV Nite Live. Luv U! Muahksss!!

Chow!!
.

2 comments:

Mohd Khairi Khadzir said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

tahniah yazid! memg kratif la ko ni serius, aku bace pun rase so sweeettttt.. >_<

Yazid Yahya said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Mohd Khairi Khadzir : Errr.. Sweet ek? Hehehe.. Thanks~~

My Followers

Jom Share2 Blog Kat Sini!!