Terbaru Dari Betol-betol Hangat!

Sunday, April 1, 2012

Plain Cool! - Perkiraan Sebenar SSM 2012 Dan Pekeliling 2012

1 April 2012 - 12.46 pm

Dalam tempoh sebulan dua ni, topik yang hangat diperkatakan oleh penjawat awam adalah tentang gaji yang bakal mereka terima pada penghujung April nanti. Semua nak tau, berapa banyakkah gaji yang bakal diorang terima. Sebab tu la, Entry aku yang bertajuk Plain Nice - Jadual Pengiraan Gaji SSM 2012 meletop2 hitsnya.

Sekarang, pihak JPA telah mengeluarkan jadual untuk pengiraan sebenar gaji yang bakal kita terima Korang just pegi ke LAMAN INI, dan di bahagian bawah sekali terdapat jadual pengiraan. Just masukkan gaji korang pada 31 Disember 2011, dan jadual tu akan kira jumlah gaji yang sepatutnya korang terima pada 1 Januari 2012. 



Kat laman JPA tu juga disertakan Pekeliling 1 dan Pekeliling 2 bagi SSM 2012. Download la untuk kemudahan kita masa akan datang.



Chow!
.

2 comments:

Faridah Hanim said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

cayala Yazid...Congrate bg inform yg akhirnya bertepatan dgn pekeliling JPA.

Yazid Yahya said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Faridah Hanim : Haha!! JPA pun lambat sgt keluarkan Pekeliling.. Tu yang ramai dah buat spekulasi sendiri..

My Followers

Jom Share2 Blog Kat Sini!!