Terbaru Dari Betol-betol Hangat!

Thursday, April 19, 2012

Plain Awesome! - Another Promo For EqbalZack.com!

19 April 2012 - 11.24 pm

Seperti yang korang semua tahu (kalau korang seorang blogger tegar la), Abg Eqbalzack (owner www.eqbalzack.com) telah menyertai DiGi WWWOW Awards 2012 bagi kategori Blogger Of The Year. Pelbagai promosi telah beliau jalankan bagi meraih undi peminat2, dan penyokong2 beliau juga tidak ketinggalan dalam mempromote dan berkempen untuk beliau.


Klik banner atau SINI untuk ke blog beliau dan vote (voting hanya akan bermula pada 23 April 2012 sehingga 13 Mei 2012).

Bagi mempergiatkan lagi kempem promosi di pihak aku untuk Abg Eq, aku telah meletakkan banner di atas ni sebagai header blog aku dan juga sebagai cover photo akaun FB aku. Now, aku telah jugak membuat sebuah video bagi mempromosikan lagi kempen ini di Youtube. Tengok la video yang tak seberapa ni yer. :P


Diharap dengan kempen2 yang aku dan penyokong2 lain, juga kempen Abg Eq sendiri jalankan, dapat meraih cukup undi bagi blog www.eqbalzack.com meraih Award Blogger Of The Year tersebut. We are rooting for you Abg Eq!! ;)

Chow!!
.

8 comments:

eqbalzack said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hahahahahaaha...
bila masa ko buat video ni yazid? kat opis ke? hehehe
thanks promote blog abg eq ni..penat wooo kempen ni. ni belum tentu ada org nak undi lagi ni. maklumlah, yg bertanding semua power2...eqbalzack harap2 ada fans AARON AZIZ vote nnt.

Yazid Yahya said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@eqbalzack : xde la, kat opis mane leh buat sbb bz ngan keje.. xleh konsentrate ngan coding script video ni.. sy buat sejak mgu lepas lagi.. seminggu gak nak siap nih.. hehehe..

gadizgula said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hahaha....ohsem la vid ni! kelakar...

Yazid Yahya said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@gadizgula : ahahaha!! thanks!! :)

Mohd Khairi Khadzir said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ahaha ... tetibe aku trlibat..sesuathoooooo sesangat! HAHHAHA ..

Yazid Yahya said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@ Khairi : hahaha!! Best pe gadoh ngan ko!! Wakakaka!!

Mohd Khairi Khadzir said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

saje je kn cri pasal HAHAHAHHA

Yazid Yahya said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Khairi : Hahaha!! Menarik pe!!

My Followers

Jom Share2 Blog Kat Sini!!