Terbaru Dari Betol-betol Hangat!

Friday, April 13, 2012

Plain Awesome! - They Have Arrived!

13 April 2012 - 3.08 pm

Sebelum ni, aku pernah bagitau yang aku ade sertai contest2 anjuran 8TV Nite Live iaitu 'The Hunger Games Contest' dan 'Titanic 3D Contest'. Aku jugak pernah buat entry mengatakan aku dah menang contest2 tersebut kat entry 'Aku Menang Contest The Hunger Games' dan entry 'Aku Menang Contest Titanic 3D'.

Setelah setahun menunggu (takde la setahun.. 2 minggu je kot), akhirnya hadiah2 contest tu pun sampai ke tangan aku!! Punya la hepi sampai rase nak ketawa terbahak2!! :) Tgk je la pic2 ni k..

 Dapat 2 bungkusan.. 2 contest kannn..

 Dalam bungkusan tu, ade sampul lak.. Serius comel tulisan tu!! Tulisan saper la yek? Grrrr.. Auuummmm!!!

 Contest anjuran 8TV, harus la pakai sampul 8TV kan..

 Hadiah 1st prize Contest Titanic 3D - Sebuah beg galas 3D. Beg ni sangat cantik yer!!

 Sayang sangat nak pakai, sebab kaler putih.. Takut kotor.. *gedik*

 Yang ni lak hadiah saguhati Contest Hunger Games - Sebuah triangle bag, 2 helai t-shirt, sebuah topi, seutas lanyard dan 4 keping badge The Hunger Games.

 Triangle bag. Tak reti aku nak sarung kat badan.. Errr..

 T-shirt. Dapat 2 helai, tapi dua2 saiz 'L'. Sehelai aku dah bagi kat Kaki Wayang (owner Betol-Betol Hangat), sebab dia awal2 dah mintak. Kalau dia pakai sesuai la kot sebab body dia kan saiz 'L'. Hahaha!!  Kalau aku yang agak kurus ni pakai, mmg akan nampak sangat tak sesuai.. :P

 Badges.

Lanyard. Aku buat tali untuk kunci, sebab tali sebelum ni guna lanyard Maxis yang dapat mase aku apply broadband dulu (2 tahun lepas), so dah buruk. Ganti dengan yang baru, kan dah cantik!! :)

 Lupelak! Hadiah untuk contest Titanic tu ade dapat poster gak. Tapi aku campak je poster ni tadi sebab dah excited tengok beg. Terus terlupa. Hahaha!! Lagipun aku ni bukan jenis yang suka tampal poster. :P

Tu je hadiah yang dapat. Tak sabar nak tunggu contest seterusnya dan nak dapatkan hadiah2 movie lagi!! Hehehe..

Chow!
.

14 comments:

eszyamin said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

aku pon layan gak 8tv nite live tu lau kt umah..tapi tak pernah terfikir nk join contest dorg..huhu..tahniah2..

Mohd Khairi Khadzir said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

wink..wink.... hehehehe

Yazid Yahya said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@eszyamin : Aku lak mmg tak pernah layan 8TV Nite Live sebab rumah aku xde Astro, so x dpt 8TV.. Haha!!

Aziela said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

bestnyaaa...hadiah sangat menarik. Akak jelesss...

Yazid Yahya said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Mohd Khairi Khadzir : Ape wink wink?? Org mintak belanje topap tak bagi!! Wekkkk!!

Yazid Yahya said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Aziela : Err.. Silakan jeles yer.. Haha!! Gurau je.. Akak join la contest diorg tu.. Senang2 je.. :)

Lulu Caldina said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

wah best.. tahniah..

Mohd Khairi Khadzir said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Yazid Yahya

oink2 haha

Yazid Yahya said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Lulu Caldina : Wahhh!! Miss Lulu komen kat blog sayerrr!! Terharunyeeeee!!!!!

Yazid Yahya said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Mohd Khairi Khadzir : Eeeiiiii!!! Najis Mughallazah!!

SyUhAdA said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

besnye..dpt tshirt..

Yazid Yahya said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@SyUhAdA : Yup, best!! Tp lagi best kalau t-shirt tu saiz 'S'.. Hehehe..

Azhafizah[フィザ] said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

tahniah..hadiah sgt superb hokeh!

Yazid Yahya said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Azhafizah[フィザ] : hehehe.. tengs!!

My Followers

Jom Share2 Blog Kat Sini!!