Terbaru Dari Betol-betol Hangat!

Wednesday, June 13, 2012

Plain Cool! - McDonald Burgers Are Healthy Food?

13 Jun 2012 - 8.40 am


Sape yg tak suker McDonald sila angkat tangan (saper angkat mmg nak kena babab)?.. Aku yakin ramai orang yang sukakan burger2 yang ade kat restoran McD (Mekdi bak kata Kaki Wayang).. So, betul ke burger2 kat McD tu menyihatkan? Betul ke?? Ke betul??????

Hahaha!! Sebenarnya chef McDonald yang kater macam tu.. Chef Daniel Coudreaut (Senior Director of Culinary Innovation For McDonald's USA) berkata,

"Den takdo nampak pun apo2 yang tak sihat dalam burger2 Mekdi den nih.."

Tapi kemon la kan, burger yang penuh garam, minyak dan segala macam MSG tu  menyihatkan ke? Hahaha!! Rasenyer budak kecik umur 6 tahun pun tau yang makan burger banyak2 tu tak elok.. :P

Tapi aku tetap SUKER Mekdi!!!! Lebih suker Mekdi dari Kepci (KFC)!!! :)

Chow!!

2 comments:

En. Admin said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Salam perkenalan. Blog saya masih baru lagi. Harap dapat support blog saya dgn jd follower dan klik like blog saya. Saya dah follow blog ni =)

http://apelak.blogspot.com/2012/06/mari-jadi-jiran-blog-saya.html

Yazid Yahya said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@En. Admin : Done~

My Followers

Jom Share2 Blog Kat Sini!!