Terbaru Dari Betol-betol Hangat!

Monday, June 20, 2011

Plain Fun! - Yazidy Who?

20 Jun 2011 - 5.01 pm

Hehehehe.. Aku nak tau seberapa jauh korang kenal aku.. So kalau free, sila la ambik kuiz kat bawah ni yer.. Klik je kat pic bawah ni.. Dan lepas jawab tu, tengok la berapa dalam korang kenal aku.. Kekekeke!!


Pastu kalau rajin, copy paste la result korang tu kat sini.. Ahakss!!

Chow!!

7 comments:

burn said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

aku belasah je ar.. haha

- Ko agak kenal la Yazidy. Kira ok la kot. :P

You scored 60.00% of the possible points for this test.

yazidy said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

haha!! kira ok la tu weh.. walaupun aku tak kenal ko pun.. ko x letak link pun kat blog ko..

Hans said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

aku dapat 50%...
padahal aku hentam je jawab
hahahahha

Syaitan Memang Durjana

yazidy said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Hahaha!! hebat lah korg!! hentam je pun dh dpt markah lulus.. seb baik tak dpt full mark.. klu x, dpt la kiss.. wakakaka!!

zieta said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Hebat!!! Walaupun ade yang salah, tapi kira ko mmg kenal la Yazidy ni dengan agak dalam. Dalam gitewwww!!!
You scored 70.00% of the possible points for this test.


-ni yg ita copy paste dr link td,,tp takde pembetulan ek..tak tau mane yg salah...haha=)

-ader yg hentam2,,ader yg tau2..weeeeeeee..dpt 70%,,=) i loikkeeeee=D

yazidy said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hehe.. so ade 3 la yg salah.. hebat tu!!! rasenye semua soklan senang2 je.. kekeke..

dAiEnG said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Ko agak kenal la Yazidy. Kira ok la kot. :P

You scored 40.00% of the possible points for this test.

hahahaha..kenal lah jugak hehehe

My Followers

Jom Share2 Blog Kat Sini!!