Terbaru Dari Betol-betol Hangat!

Wednesday, September 21, 2011

Plain Drama - Office Makeover!

21 September 2011 - 9.36 pm

Pada 29 September (ehem ehem) nanti iaitu pada minggu depan, Politeknik Muadzam Shah akan melangsungkan Hari Inovasi bagi tahun 2011. Aku dah pernah buat entry pasal Hari Inovasi ni untuk tahun lepas punyer, so kalau nak tengok klik je kat entry Plain Innovative - 'Q' Stands For 'Inovasi'... ni yer.. Kiranya Hari Inovasi ni macam hari award la gehtoooo..

Untuk tahun ni, ada kategori yang tak dipertandingkan pada tahun lepas, iaitu kategori Jabatan/Unit Tercantik. So dengan itu, maka penghuni2 jabatan aku (termasuk aku) pun gigih la menghias jabatan. Tapi dah last2 minute baru nak buat. Takut tak sempat je. Sambil2 tu sempat gak la aku menyenap (snap) pic2..

 Bersungguh-sungguh si Rina.. Kalau menang la nanti, piala tu sangkut kat tengkuk dia la kot.. Hahahaha!! Kak Su tengok je dengan perasaan gerun..

 Tweet Box ni pun idea si Rina. Kreatif gak la minah ni walaupun ganas..

 Yang ni Kak Marina yang buat.. Tak sure dia buat ni saje2 atau memang untuk Hari Inovasi.. Huhuhu.. 
ps : nape aku at the bottom tuuu~~~~? Dah macam akan tersingkir je minggu depan.. Hahaha!!

 Tangan Asma' yang gigih melekatkan double-sided tape kat kertas.. Sampai habis double-sided tape diorang kerjakan.. Heyvattt!!

 Betapa santeknya sampah2 itewww.. Sok pagi kalau makcik cleaner marah, aku cabut duluuuu~~~

Siap print gambar kaler lagi kaooo~~ Asma' masih lagi dengan aktiviti menghabiskan double-sided tape..

Mesti korang tertanya-tanya, aku buat ape lak? Hehehhe.. Aku ada la tolong sikit-sikit. Takleh nak tolong sangat sebab aku tadi sibuk mengsantekkan Fail Meja aku.. Nak masuk bertanding gak katernyer.. Sebenarnya aku malas gak nak hias2 FM tu, tapi sebab dipaksa oleh Kak Su, so aku pun terpaksa la mengkreatifkan diri untuk menghias FM aku tuh.. Takde la santek punnnn..

 Tahun ni FRP dan FM utk jabatan kitorang kaler kuning.. Aku ikut ajeeeee.. Ni kulit depan FM aku.. Design layout ni ade tema yerr.. :P

 Bahagian dalam...

 Pengenalan Pegawai.. 

 Index divider untuk page2 utama..

 Index divider untuk senarai tugas harian..

Yang ni lak... Hehehe.. Just satu karya abstrak (kununnyer) yang aku letak kat bahagian belakang FM aku tu.. Tak sure la orang leh terfikir untuk tengok belakang, tapi aku buat je la.. Lgpun aku suka hasil karya aku nih.. Tak sangka aku pun artistik gak (silamuntahhijau)..

Aku tak mengharap pun untuk menang bagi kategori Fail Meja terbaik tu.. Just macam tahun lepas, aku cuma nak bagi saingan je kepada pemenang tu nanti.. Takkan nak bagi dia menang mudah lak kannnn.. (Walaupun aku agak kecewa sebab tak menang tahun lepas)..

Chow!!

8 comments:

Kaki Wayang said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Sedih sbb kitorg xdapat nak join sbb sibuk buat buku..FM? mmmm dah tau dah aku xlayak..sedih tak dapat nak pertahankan kejuaraan aku buat kali ketiga...tak adil

yazidy said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Kaki Wayang : dh cukup la tu ko menang 2 kali.. kang asyik ko je menang, sure org lain menyampah..

Hans said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hahaha
berselerak kertas atas lantai

yazidy said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Hans : haha!! tu kejer diorang yer.. bukan keje akuuuu~~~

blog-tips-kurus said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

kagumnya! boleh la tlg tacap FM saye. :-)

yazidy said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@blog-tips-kurus : ahahaha!! ni pun malas2 nak buat..

senyumSOYA said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

wahh...rajin.. skang dah tak sempat nk kreatip2 ni..err..

yazidy said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@senyumSOYA : terpaksa rela nih.. huhu..

My Followers

Jom Share2 Blog Kat Sini!!