Terbaru Dari Betol-betol Hangat!

Thursday, December 8, 2011

Plain Segmen : Kaki Wayang Nak Review Blog

7 Disember 2011 - 11.48 pm

Aku ni jenis malas sket nak join2 segmen nih, tapi kali ni aku join gak satu segmen dari blogger hebat, Kaki Wayang. Dalam masa beberapa bulan je, blog dia dah jadi antara blog hebat kat Malaysia nih. Serius!

So segmen kali ni :

...::: Kaki Wayang Nak Review Blog :::...

Klik header ni atau SINI untuk join segmen nih. Nanti Kaki Wayang akan review blog korang. :)

 Objektif (objektif kaoooo!!!) dia buat segmen ni ialah untuk :

- Berkongsi-kongsi idea dan pendapat mengenai blog, design dan macam-macam lagi.
- Sebagai salah satu promosi kepada blog korang secara tak langsung dapat menambah bilangan follower uolz..

Sila join yer.. Tak kena bayar pun.. Untung2 blog korang (aku) akan dipromosikan kat blog dia yg banyak pembaca tu.. :)

Chow!!

14 comments:

Kaki Wayang said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Wahhhh dah ada yg join...tq yer join...

Kaki Wayang said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Tp kan bab bloggr hebat tu xlagi kot..biasa2 sajorkh...

yazidy said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

aku nak tinggal link kat blog ko kemain susah.. dh byk kali try, masih x lepas2..

Kaki Wayang said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Ok xpe..dimaafkan..kang aku letak

Kaki Wayang said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Ok xpe..dimaafkan..kang aku letak

yazidy said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Akhirnya berjaya komen!! Haha!! *tu pun kena pakai broadband*

Mohd Khairi Khadzir said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

sat g aku join..heeee

yazidy said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Mohd Khairi Khadzir : retis kan.. harus la join..

hawiz said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

segan r nk join..xkenal..huhu

yazidy said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hawiz : join je.. huhu..

Sepulz said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hi salam perkenalan dari Sepul....saya dari segmen yang sama...nice blog huh
http://shaifulazmi.blogspot.com

Silent Thinker said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

singgah dr segmen yg sama..
happy blogging yer!

http://safiyahezora.blogspot.com/2011/12/segmen-kaki-wayang-nak-review-blog.html

yazidy said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Sepulz : Salam perkenalan gak.. Thanks..

yazidy said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Silent Thinker : Thanks singgah.. Happy blogging jugerrr...

My Followers

Jom Share2 Blog Kat Sini!!