Terbaru Dari Betol-betol Hangat!

Tuesday, January 31, 2012

Plain Creative - Student's Awesome Idea

31 Januari 2012 - 4.34 pm

Mase aku tengah syok layan blog Facebook Twitter Nimbuzz keje kat ofis ni tadi, salah seorang lecturer kat jabatan aku nih datang kat aku, dan dia tunjuk sesuatu kat aku.. Jeng jeng jengggggg!! Tunjuk apa? Haha!! Ni ha :


Hehehe.. Cute tak? Cupcake ni dibuat oleh student Lee Pui Har.. Assignment inovasi.. Yang best, sepatutnya pic kat atas cupcake tu kan, sepatutnya la kan, pic Angry Bird.. Errr.. Errmmm.. Ade la iras2 kottt.. Huhu..

Anyway, hebat gak bebudak ni kan.. Tah mana diorg dapat oven utk bakar cupcake nih.. Kakaka!! Yang ni Pui bagi terus kat aku, tapi aku mcm sayang lak nak makan.. Comel dowhhh~~ :)

Chow!!
.

2 comments:

alif ismail said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ek...memang sayang nak makan...chumil sgt...haha.

Yazid Yahya said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Alif : Hahaha!! Sayang kan.. Tp jap lg ngap la kot.. Huhuhu..

My Followers

Jom Share2 Blog Kat Sini!!