Terbaru Dari Betol-betol Hangat!

Friday, March 30, 2012

Plain Me - My Day

30 Mac 2012 - 11.18 am

Kat opis aku biasanya macam nih :




Kan best kalau macam ni :


Hahaha!! Kepada kengkawan JPA, aku gurau2 je k.. Saje je bosan kat opis nih.. :P

Chow!
.

7 comments:

Harith Iskandar said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ehehe sy dulu mcm ni la..smua suruh wat,itu ini bgitu gini..bagai :)
last2 sy benti dgn selambe badak je sbb sy ni kan gentleman..now bukak firm lwyer sndrik..and now bru bukak salon rambut lak..lagi best keje sndrik kn kn kn :p

ekeke :)

salam jumaat bro

eMMe said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

yazid, kau tak mo kursus same ke? heeee....tetiba mak dtg nyampuk, hahahaa...

Yazid Yahya said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Harith Iskandar : Bestnye keje sendiri.. Nak keje situ leh? Hehe..

Yazid Yahya said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@eMMe : Ala, ckp je la ko nak ajak 'org lain' tu yg gi kursus sama kan.. cover2 lak..

alif ismail said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

salam ziarah...

wow...lama tak singgah sini dah bertukar header...

ayoyo...cute lah lukisan tuh...biase lah bila dah jadi orang penting mmg macam tu...kene buat itu dan ini...hihihi...

ary_lee said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Hahahaha!
Sengal gilerr....
Meh,..
YAZID,JOM MAKAN SEOUL GARDEN!

Yazid Yahya said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@are_lee : makan kat Seoul Garden? err.. x paham..

My Followers

Jom Share2 Blog Kat Sini!!