Terbaru Dari Betol-betol Hangat!

Monday, March 19, 2012

Plain Contest - eqbalzack.com Writing Contest [6] Entry

19 Mac 2012 - 2.34 pm

Errr.. Macam biasa, walaupun ada yang kata "asyik ko je menang", tapi aku tetap dengan muka tak malu, masuk lagi Writing Contest Abg Eqbalzack.. Lagipun Abg Eq tak marah pun, so buat apa aku nak dengar kata orang lain kan? :P

EqbalZack.com telah membuat satu lagi writing contest. Kali ni, peserta diminta untuk membuat writing berdasarkan tajuk yang diberi. Tajuk kali ni ialah :

"...to achieve World Class Blog we must have an objectives"
Give reasons for your answer and include any relevant examples from your own knowledge or experience in blogging.

Haaa.. Susah tak tajuk tu? Aku rasa sangat susah k! Hehehe.. Anyway, aku dah join.. So, meh la korang join sekali.. Lagi ramai lagi best dan meriah!!

Chow!!
.

Entry lain berkaitan Eqbalzack.com : 
Plain Contest - eqbalzack.com Writing Contest [6] Entry
Plain Cool! - I Won, Again!
Plain Cool - EqbalZack.com Nailed It!!
Plain Contest - eqbalzack.com Writing Contest [5] Entry
Plain Cool! - More From Eqbalzack.com!
Plain Contest - eqbalzack.com Writing Contest [5]
Plain Awesome! - Thanks EqbalZack.com!
Plain Cool - I Won!
Plain Contest - eqbalzack.com Writing Contest [3]
Plain Contest - eqbalzack.com Writing Contest [2] 2nd Entry
Plain Contest - eqbalzack.com Writing Contest [2]
Plain Contest - eqbalzack.com MONTHLY CONTEST!
Plain Giveaway - GIVEAWAY "anuar zain vs siti nurhaliza"
Plain Cute - Domo Arrives!
Plain Giveaway - GIVEAWAY... saya suka DOMO lah!
UCAPAN AIDILFITRI : DARI SAYA UNTUK EQBALZACK
Plain Awesome! - Gifts!!!
Plain Cool! - A Special Gift From EqbalZack.com
Plain Giveaway - EqbalZack's Fan Page LOGO!
.

2 comments:

eqbalzack said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ada yg takut menerima kekalahan. tu pasai diorang tak nak masuk...
mana ada org nak bagi hadiah "duit" senang2...ada ke? kalau ada, nak jugak tau blogger mana. hehe

Yazid Yahya said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@eqbalzack : mungkin ada yg mengharap kemenangan melalui simpati kot.. tu sebab takut nak join.. Anyway, writing saya simple je kali ni.. Senang je nak beat writing tu klu ada yg dpt buat kreatif sket.. :)

My Followers

Jom Share2 Blog Kat Sini!!