Terbaru Dari Betol-betol Hangat!

Wednesday, May 16, 2012

Plain Happy - Happy Teacher's Day 0f 2012!

16 Mei 2012 - 8.38 am


16 Mei, merupakan hari yang ditujukan khas untuk menghargai jasa guru2, pensyarah2 dan segala jenis tenaga pengajar yang ada kat dunia nih. Oleh sebab aku pun pernah jadi chekgu dulu, so aku pun sangat menghargai Hari Guru nih.. Entry pasal aku jadi chekgu dulu ada kat entry Plain Memories - Passed Past... (2). Macam2 kenangan mase jadi chekgu dulu.. Paling best mase Hari Guru ni, ialah dapat hadiah dari student2.. Oleh kerana aku agak feymes dulu, so banyak gak la hadiah yang aku dapat.. Hehehehe~~

 Kenangan mase jadi chekgu dulu.. :)

Tema Hari Guru untuk tahun ni ialah "Guru Inovatif Melonjakkan Transformasi Pendidikan Negara". Ala2 transformers gehtoooo! 

Oklah, aku just nak ucap 'Selamat Hari Guru' kat semua guru2 kat dunia nih! :)

Chow!
.

8 comments:

Aziela said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Terima kasih. Selamat Hari Guru kembali...

Yazid Yahya said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Aziela : Hehehe~~ Thanks~~

Harith Iskandar said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

tingat kt cikgu fauziah

ELeEa said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

nice post...nice blog...i follow ya

~salam perkenalan =)~

OMA SUPARTANA said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ARTIKEL ANDA BAGUS. FOLLOW BALIK BLOG ANA YA

Yazid Yahya said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Harith Iskandar : Hahaha!! Sy lak teeringat kat cikgu maimon..

Yazid Yahya said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@ELeEa : thanks..

~salam perkenalan juger~

Yazid Yahya said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@OMA SUPARTANA : thanks~

My Followers

Jom Share2 Blog Kat Sini!!