Terbaru Dari Betol-betol Hangat!

Thursday, September 8, 2011

Plain Creative - Did You Notice?

8 September 2011 - 10.55 am

Sementara aku menunggu si Kaki Wayang untuk jemput aku pergi makan, aku update la entry walaupun takde la menarik sangat pun hadoihhhh nyer puuunnnnnn.. Just ada sesuatu yang aku update kat notice board ofis aku ni haaa...

 Nampak tak? Notice board yang nampak sungguh ceriaaa.. Huhuhu...

 Ni poster yang sangat cantik.. Poster ni sumbangan dari Rina.. Dia beli kat Ikea mase dia study dulu..

 Tapi sebenarnya aku nak tunjuk benda ni haaa.. Souvenir dari jabatan aku untuk warga Poli Muadzam.. Aku yang buat neh..

 Ape tu?

Ahahahaha!!! Ni la dia 'bookmark' (penanda buku) yang aku nak bagi kat sape2 yang nak.. Sebenarnya ni leftovers dari Perhimpunan Bulanan yang lepas.. Banyak lebihan bookmark, dan dari aku biarkan bersepah kat meja aku, baik aku bagi je kat orang.. Sape nak, ambik lerrr... Kalau taknak, sudehhhhhh~~~

Terfikir lak untuk buat giveaway lagi macam ni untuk warga2 poli.. lepas ni nak bagi ape pulak ek? bagi kereta kot.. Ahakkssss!!!!


UPDATE!!!

Sekali dah habis daaaaa.. Tak sangka mendapat sambutan hangat!!! Aku ingat akan ambil masa 3,4 hari jugak untuk habiskan semua bookmark tu, tapi tak sampai sehari dah habis.. Terharu sangatz!!

Tinggal batang jerrrr.. Seb baik diorang tak rembat batang tu sekali.. Ahaksss!!!

Terima kasih kepada semua yang sudi ambil dan sekaligus memberikan sokongan kepada JPA.. InsyaAllah kami akan buat giveaway lagi.. Teruskan bagi sokongan kepada Jabatan Pengajian Am yang fabulous!! :)

Chow!!!

10 comments:

zieta said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

waaaaaaaa....nak3...ita nak 10 ekk=)

zieta said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

oleh sebab dh sikit bookmark tu,,ita ambik 5 jek...huhu=)

yazidy said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@zieta : haha!!! ambek laaaa...

yazidy said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@zieta : eh, sekejap je dah tinggal sikit.. tadi tgk banyak lagi..

Mohd Khairi Khadzir said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

haha punya la pnjng tali putih tu... hahah surprise sungguh

yazidy said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Mohd Khairi Khadzir : haha!! sambung tali tu sebab nak keluarkan dari cermin.. letak dalam cermin tu mcm mane org nak ambik.. haha!!

HARITH ISKANDAR said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

haha mujurlah jauh utk aku pergi ambik mende tuh..kalau tak aku dh booking awal2 lg dah... :)

yazidy said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@HARITH ISKANDAR : Ahahaha!! bookmark biasa je punnn...

eddy syrol said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

wei..bak r 1

yazidy said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@eddy syrol : dah habis lorrrrr....

My Followers

Jom Share2 Blog Kat Sini!!