Terbaru Dari Betol-betol Hangat!

Wednesday, November 2, 2011

Plain Cool! - Another Gift From The State Below The Wind

2 November 2011 - 4.43 pm

Hari ni aku dapat satu lagi key-chain dari sorang lagi ofismet yang balik kampung minggu lepas. Thanks to Rina Jamal sebab bagi key-chain dari Sabah. :)

 Dia beli sorang satu, so dia bagi pilih mana yang kitorang suka. Macam biasa, aku diberi peluang untuk pilih dulu sebab aku kan marvellous (padahal sebab aku je yang ada tadi.. haha!!)..

 So lepas pikir2, aku pilih yang bentuk rumah ni sebab agak unik. :)

Dan masuklah ia ke dalam Wall Of Fame.. 

Thanks again yer Rina Jamal. Next time ko balik kampung, bagi lagi yer.. Huhu~~~

Chow!!

2 comments:

ed shokolath said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hamboi.. banyaknyer !!!!! untung la ley sangkut kt opis.. mcm ed.. x ley.. sbb 5s... kt meja opis suma kena kasi clean...

yazidy said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@ed shokolath : kat sini pun tak lama lagi nak start 5S.. xleh la nak buat camni pasni..

My Followers

Jom Share2 Blog Kat Sini!!