Terbaru Dari Betol-betol Hangat!

Tuesday, January 31, 2012

Plain Contest - eqbalzack.com Writing Contest [5]

31 Januari 2012 - 2.01 pm

Seperti biasa, contest time! Hehe.. Kali ni Abg EqbalZack kembali dengan contest terbaru.. Aku belum buat keputusan sama ada nak join atau tak, tapi aku tetap gak nak buat entry ni untuk tolong promote contest tu.. :)

Klik banner ni atau SINI untuk ke blog Abg Eqbal.

Kali ni Abg Eqbal suruh buat essay berkaitan gambar.. Gambar apa? Gambar nih :

Terus terang aku cakap, gambar kali ni agak mencabar. Sampai sekarang aku masih tak dapat idea untuk buat essay tentang gambar ni. :P

Hadiahnya macam biasa, RM100 + cenderahati dari Eqbalzack.com bagi setiap pemenang utama kategori, iaitu kategori Bahasa Melayu dan kategori Bahasa Inggeris. Manakala pemenang saguhati pula akan mendapat RM10 dan juga cenderahati dari Eqbalzack.com.

Jom la kita ramai2 join contest ni ek. Aku tak sure akan join atau tak, sebab takde idea.. Huhuhu.. Tapi tengok la nanti kot2 ada idea datang, aku join la.. Tapi macam misi mustahil (Mission Impossible) je nak menang sebab dah menang sebelum nih.. :P

Chow!!
.
Entry lain berkaitan Eqbalzack.com : 
Plain Contest - eqbalzack.com Writing Contest [6] Entry
Plain Cool! - I Won, Again!
Plain Cool - EqbalZack.com Nailed It!!
Plain Contest - eqbalzack.com Writing Contest [5] Entry
Plain Cool! - More From Eqbalzack.com!
Plain Contest - eqbalzack.com Writing Contest [5]
Plain Awesome! - Thanks EqbalZack.com!
Plain Cool - I Won!
Plain Contest - eqbalzack.com Writing Contest [3]
Plain Contest - eqbalzack.com Writing Contest [2] 2nd Entry
Plain Contest - eqbalzack.com Writing Contest [2]
Plain Contest - eqbalzack.com MONTHLY CONTEST!
Plain Giveaway - GIVEAWAY "anuar zain vs siti nurhaliza"
Plain Cute - Domo Arrives!
Plain Giveaway - GIVEAWAY... saya suka DOMO lah!
UCAPAN AIDILFITRI : DARI SAYA UNTUK EQBALZACK
Plain Awesome! - Gifts!!!
Plain Cool! - A Special Gift From EqbalZack.com
Plain Giveaway - EqbalZack's Fan Page LOGO!
.

4 comments:

eszyamin said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

sama ler bro..xde idea la..mncabar giler...

Yazid Yahya said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@eszyamin : tu la pasal.. klu ko ade idea nt, kongsi la ngan aku k.. haha!!

eqbalzack said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

terima aksih yazid tolong promotekan.
boleh cuba lagi, ada rezeki boleh menang lagi...

Yazid Yahya said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@eqbalzack : hehehe.. klu ade idea yg kaw2 nt, mmg nak join.. :)

My Followers

Jom Share2 Blog Kat Sini!!