Terbaru Dari Betol-betol Hangat!

Tuesday, January 3, 2012

Plain Cool! - Souvenir

3 Januari 2012 - 10.18 am

Hahahaha!! Ni post pertama aku untuk tahun ni! Seminggu aku kat KL, langsung tak berusik blog nih. Macam mana nak update, handphone aku jenis murah, takleh nak blog. Lain la Kaki Wayang yang ada HTC HD7, dan tak lama lagi ada iPad2, iPhone 4S dan Samsung Galaxy SII..

So sebelum apa-apa, aku nak ucap....

~~ Selamat Tahun Baru 2012!! ~~

Ok, berbalik pada blog. Pagi ni, masuk-masuk opis je, aku terperasantan sesuatu kat atas meja aku. Rupanya si Lynnie (my opismet) yang balik Sabah minggu lepas ada belikan souvenir. :)

 Cuba teka apa ni? Hahaha!! Betoll!! Ini adalah seutas rantai!! Tahniah sebab dapat jawab dengan betol!! 

 Saje je nak main ngan perspektif.. Gehtu.

So masuk la rantai tu dalam Wall Of Shame Fame aku.. :)

Aku ni bukan jenis pemakai rantai, so aku letak je la sebagai hiasan. Sebelum ni pun ade gak orang yang pernah hadiahkan aku rantai, dan sampai sekarang tak berusik pun walaupun aku sangat2 suka rantai tu sebab santek dan sebab 'pemberinya'. Hehehe..

Chow!!
.
.

5 comments:

Mohd Khairi Khadzir said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

cantik (^__^) hikhik

manjer said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Tggu aku nyer plak yek.. Mc arini, kureng sihat...

manjer said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Tggu aku nyer plak yek.. Mc arini, kureng sihat...

yazidy said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Mohd Khairi : cantik kan.. tapi takleh pakai.. :P

yazidy said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@manjer : Ade ke utk aku? hehehe..

My Followers

Jom Share2 Blog Kat Sini!!