Terbaru Dari Betol-betol Hangat!

Tuesday, September 20, 2011

Plain Drama - Birthday Lagiii (Ko Mampu?)..

20 September 2-11 - 11.56 am

Pada malam tadi, kitorang sekali lagi membuat surprise birthday untuk 2 orang kawan yang sambut birthday baru2 ni, iaitu Kaki Wayang dan Ita. Aku bukan main hebat berlakon kat depan Kaki Wayang untuk datang ke party tu yang dikhabarkan hanya program makan2 macam yang kitorang selalu buat. 

Bila Kaki Wayang dan Ita sampai, kek pun dikeluarkan. Tapi lupa lak nak nyanyi lagu birthday. Anyway, rasenyer diorang tak expect kot. Haha!! Tak sempat nak snap pic banyak2 sebab dah lapar sangat. Huhuhu..

 Kek coklat.

 Kek lagi. Wording tu : Happy belated b'day Ieta & Azri.

 Makanan2 yang ader.. Mulanya plan asal aku yang goreng bihun tu. Tapi sebab lambat balik keje, Manjer ngan Kak Fida yang belasah goreng.. Huhu.. Sori yer.. :P

 Ita dengan teknik memotong di barisan berkembar.

 Manjer : Jap weh! Aku betulkan langsir rumah aku ni dulu. Jangan amek gambar dulu!
Aku : Snap!!

 Ni setelah dah bersedia. Cantik pic nih. Azri yang kontrol ayu dan Ita yang kontrol hensem.

Baby Aakif yang super comel!! :)

Yang hadir kat majlis ni aku, Manjer, Taufiq, Kak Fida, Jue, Aishah, Aakif, Ita & Fida. Lepas tu. Leen ngan Shima pun join. Giler havoc sepanjang majlis, terutama masa dok depan TV. Gelak tak hengat!! Segan ngan tetamu tak diundang tu. Mesti dia fikir macam2. Huhuhu.. Anyway, besday yang sangat seronok walaupun Ita terpaksa balik awal sebab ada jemputan open house katernyer. :)

Chow!!

ps : nanti lepas dapat pic2 yang di'snap' oleh org lain, aku update lagi pic k.

5 comments:

Kaki Wayang said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Kurusnya aku bila bergandingan dengan IETAAAAA

manjer said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hampeh jer statement, banding ngan ieta... hahahaha... jap gi ieta cakap, "mudenye aku kalau banding ngan kaki wayang! hahaha

yazidy said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Kaki Wayang : hahah!! tak bek arrrrr~~~

yazidy said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@manjer : huhu.. btol tu..

zieta said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

haha,,aah kak manjer,,,muder betul ieta berbanding kaki wayang....kakakakaka=P

My Followers

Jom Share2 Blog Kat Sini!!