Terbaru Dari Betol-betol Hangat!

Tuesday, September 27, 2011

Plain Awesome! - Another Souvenir Lagi!!

27 September 2011 - 9.10 pm

Sangat azab bila broadband dah overlimit yer~~~ :(

Pada minggu lepas, sorang dari opismet (officemate) kitorang telah terbang menyeberang lautan dan mendarat di Sarawak. So, dah gi jauh-jauh tu, motif la kan kalau tak beli apa-apa untuk kitorang kat Semenanjung nih. So tadi, si Nozza yang berterbangan tadi tu bagi kitorang key-chain. Ada banyak, so dia bagi kitorang pilih. Oleh sebab aku yang paling marvellous kat jabatan aku nih, so aku diberi privilege untuk pilih dulu yang mana aku suka (sebenarnya sebab seat aku paling dekat dengan seat dia).

 Semua cantik!! Tak tau nak pilih yang mana satu.. (Nyanyi ikut lagu Juliana Banos)

 last sekali, lepas ambik masa yang agak lama, aku pun pilih yang bulat ni. Kenapa aku pilih yang ni? Ntah. Sebab aku rasa yang ni lebih artistik berbanding yang lain kot. Gehtooooo!!!

Dan ia pun terus digantung bersama-sama Domo yang juga baru dapat tadi. Meriahhh!!!

Thanks Nozza! Next time beli lagi~~~ :P

Chow!!

4 comments:

eddy syrol said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

waaaaaaaaaaaaaaa...... banyak!

yazidy said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@eddy syrol : belum banyak lagi nih.. nak kumpul biar penuh partition tu..

Pae Ha said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Tapi tengok kat divider tu ada "Hak Kerajaan"

yazidy said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Pae Ha : haha!! partition je milik kerajaan.. yang lain semua Hak Milik Yazidy.. yzy/svr/s/12345

My Followers

Jom Share2 Blog Kat Sini!!