Terbaru Dari Betol-betol Hangat!

Saturday, September 17, 2011

Plain Awesome! - Google Doodles!!

17 September 2011 - 12.54 am

Amaran : Entry ni ada banyak gambar. Sila jangan baca kalau tak suka loading2. :P

Takleh tido lak memalam buta nih. So, update entry laaa.. Korang perasan tak selama ni kalau kita gi kat laman utama Google, kadang-kadang perkataan Google tu ditukar kepada gambar2 yang menarik? 


Diorang (Google) akan buat gambar berdasarkan peristiwa penting untuk tarikh tu. Berikut antara gambar-gambar yang agak menarik :











































































































Sebenarnya ada banyak lagi logo, tapi malas la aku nak download semua.. Penat.. Huhu..

Chow!!

1 comments:

yazidy said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Seksanya nak mengupload pic2 tu ngan brodben yang dah overlimit.. huhuhu...

My Followers

Jom Share2 Blog Kat Sini!!