Terbaru Dari Betol-betol Hangat!

Tuesday, September 27, 2011

Plain Cute - Domo Arrives!

27 September 2011 - 4.29 pm

Kalau korang mengikuti blog ni (ferahsaannn), sure korang tau aku pernah buat satu entry (Plain Giveaway - GIVEAWAY... saya suka DOMO lah!) untuk join satu GA yang dibuat oleh abg Eqbal Zack dalam entry blog dia yang berkaitan dengan Domo nih. Setelah menunggu sehingga tarikh tutup, akhirnya dia pun umumkan la pemenang-pemenang GA tu.. Alhamdulillah, aku dapat hadiah saguhati. Bangga rasernyer~~~~

 Masa aku pergi ambik surat untuk jabatan aku kat pigeon hole tadi dengan Kaki Wayang, aku sangat sexcited excited bila nampak ada sampul surat yang agak terbonjol dalam pigeon hole tuh! Kaki Wayang menengok dengan penuh kejelesan sebab ada nama abg Eqbal Zack kat belakang sampul tu.. :)

 Dalam sampul tu, ada satu lagi bungkusan yang menggunakan waffle wrapper. Huhu. 

 Bila bukak je, jeng jeng jeng!!! Si Domo pun melompat keluar!!

 Original yer. :)

 Aku la Domo!!

 Domo ni aku letak kat partition aku la, macam biasa (tak jadi nak bagi adik aku. Sayang woooo~~).

 Domo berjiran dengan Angry Bird!!

 Comel tak? Huhu..

Thank you so much abg Eqbal Zack! Bagi yang tak tau, Khamis ni (29 September) besday aku yang ke............... So aku anggap ni sebagai hadiah besday dari abg Eq la ek.. Huhu.. (veraahngaann + ferahsaaannntaaaannnnn)

Chow!!
.
Entry lain berkaitan Eqbalzack.com : 
Plain Contest - eqbalzack.com Writing Contest [6] Entry
Plain Cool! - I Won, Again!
Plain Cool - EqbalZack.com Nailed It!!
Plain Contest - eqbalzack.com Writing Contest [5] Entry
Plain Cool! - More From Eqbalzack.com!
Plain Contest - eqbalzack.com Writing Contest [5]
Plain Awesome! - Thanks EqbalZack.com!
Plain Cool - I Won!
Plain Contest - eqbalzack.com Writing Contest [3]
Plain Contest - eqbalzack.com Writing Contest [2] 2nd Entry
Plain Contest - eqbalzack.com Writing Contest [2]
Plain Contest - eqbalzack.com MONTHLY CONTEST!
Plain Giveaway - GIVEAWAY "anuar zain vs siti nurhaliza"
Plain Cute - Domo Arrives!
Plain Giveaway - GIVEAWAY... saya suka DOMO lah!
UCAPAN AIDILFITRI : DARI SAYA UNTUK EQBALZACK
Plain Awesome! - Gifts!!!
Plain Cool! - A Special Gift From EqbalZack.com
Plain Giveaway - EqbalZack's Fan Page LOGO!
.

4 comments:

Mohd Khairi Khadzir said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

HOHO ..aku punya x pasti dh smpai ke blum.. alamt kampung .. heee kt partition tu pling bnyk aku tgk abg eq pnye hadiah je kan hahahaa

yazidy said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Mohd Khairi Khadzir : Hehe.. Mmg nak kumpul hadiah2 dari abg Eq je nih.. :P

eqbalzack said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

sudah sampai...bagus2. hati2...DOMO tu akan makan semua hadiah2 kat partition tu. hehe

yazidy said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@eqbalzack : haha!! sok saya gam mulut dia.. *harap2 adik sy x baca entry nih. mesti dia nak Domo tu nt*

My Followers

Jom Share2 Blog Kat Sini!!