Terbaru Dari Betol-betol Hangat!

Saturday, December 3, 2011

Plain Contest - eqbalzack.com Writing Contest [3]

3 Disember 2011 - 11.39 am

Macam biasa, aku suka join contest yg dibuat oleh blogger pemurah iaitu Abg EqbalZack.. So kali ni aku join lagi contest writing dia.. Meh la join ramai2.. Lagi ramai lagi bagus!!

Klik header ni atau SINI untuk tengok contest tu kat blog Abg Eq..

Contest ni sama macam contest2 writing Abg Eq yang lepas2, iaitu peserta perlu buat satu penulisan kreatif (essay dll) tentang topik atau gambar yang diberikan. Untuk contest kali ni, gambar yang diberikan ialah gambar nih :


Peserta perlu buat karangan/writing berkaitan gambar di atas tidak melebihi 300 patah perkataan. Yang bestnya, Abg Eq takde letak kekangan untuk mengarang.. Peserta boleh buat sekreatif mungkin!! :)

So, jom join! Aku dah join!

PS : Untuk pengetahuan, aku dah menang contest nih.. :) Thanks Abg Eq.. Tgk entry tu kat sini :

Chow!!
.
Entry lain berkaitan Eqbalzack.com : 
Plain Contest - eqbalzack.com Writing Contest [6] Entry
Plain Cool! - I Won, Again!
Plain Cool - EqbalZack.com Nailed It!!
Plain Contest - eqbalzack.com Writing Contest [5] Entry
Plain Cool! - More From Eqbalzack.com!
Plain Contest - eqbalzack.com Writing Contest [5]
Plain Awesome! - Thanks EqbalZack.com!
Plain Cool - I Won!
Plain Contest - eqbalzack.com Writing Contest [3]
Plain Contest - eqbalzack.com Writing Contest [2] 2nd Entry
Plain Contest - eqbalzack.com Writing Contest [2]
Plain Contest - eqbalzack.com MONTHLY CONTEST!
Plain Giveaway - GIVEAWAY "anuar zain vs siti nurhaliza"
Plain Cute - Domo Arrives!
Plain Giveaway - GIVEAWAY... saya suka DOMO lah!
UCAPAN AIDILFITRI : DARI SAYA UNTUK EQBALZACK
Plain Awesome! - Gifts!!!
Plain Cool! - A Special Gift From EqbalZack.com
Plain Giveaway - EqbalZack's Fan Page LOGO!
.

6 comments:

eddy syrol said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

good luck!

yazidy said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@eddy syrol : hehe.. thanks eddy..

Mohd Khairi Khadzir said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

nanti aku join! ngeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.....

yazidy said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Mohd Khairi Khadzir : join laaaaaaaa... nt klu ko menang, leh blanje aku ng KW kt kuantan..

Kaki Wayang said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Betolllllllllllll..xnak la join nanti kalah..

Btw, wahhh yang komen sume blogger retis..aku je tak retis

yazidy said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

KW : motep takut kalah? ko kan terrorist..

Kan.. dua2 yg komen tu retis.. vangga I..

My Followers

Jom Share2 Blog Kat Sini!!