Terbaru Dari Betol-betol Hangat!

Friday, July 22, 2011

Plain Cool! - A Special Gift From EqbalZack.com

22 Julai 2011 - 6.43 pm

Beberapa minggu yang lepas, aku telah menyertai satu contest yang awesome dari blog abg Eqbal Zack iaitu EqbalZack.com. Entry pasal aku masuk contest tu ada kat sini. Oleh kerana aku bercuti selama 2 hari sampai semalam, so hari ni baru aku masuk ofis. Masuk je ofis, aku perasan dalam pigeon hole aku ade bungkusan. Aku dah dapat agak yang bungkusan tu datang dari abg EZ, so aku pun dengan excitednya membukak bungkusan tu. Yayyy!! Memang betul dari abg EZ, dia hantar hadiah saguhati sebab aku dapat tempat ke-6 dalam contest yang dia buat tu. Ni la hadiah tu :

Ianya sebuah plate yang diperbuat dari jubin. Sangat cool! Tapi sayang, atas sebab2 tertentu, takleh dikeluarkan dari plastik. Tapi memang aku sangat suka!! Hadiah pertama yang aku menang dalam mana2 contest blog! :D

Puas aku fikir nak letak mana. Oleh kerana aku tak dapat nak letak atas meja, so aku pun mengaktifkan kekreatifan aku yang tak seberapa ni, dan akhirnya, ni lah tempat yang aku rasa sesuai :

Hehehe!! Aku lilit2 reben sket, dan aku ikat dan lekatkan kat dinding partition meja aku. Agak cantik di situ. Oleh kerana aku sangat2 risau jatuh, aku letak banyak2 pin untuk pegang benda tu kat wall tu. Kalau jatuh dan pecah, menangis la aku nanti.. Huhu..

Thanks so much abg Eqbal Zack atas hadiah tu!! I really appreciate it!! :)

Chow!!
.
Entry lain berkaitan Eqbalzack.com : 
Plain Contest - eqbalzack.com Writing Contest [6] Entry
Plain Cool! - I Won, Again!
Plain Cool - EqbalZack.com Nailed It!!
Plain Contest - eqbalzack.com Writing Contest [5] Entry
Plain Cool! - More From Eqbalzack.com!
Plain Contest - eqbalzack.com Writing Contest [5]
Plain Awesome! - Thanks EqbalZack.com!
Plain Cool - I Won!
Plain Contest - eqbalzack.com Writing Contest [3]
Plain Contest - eqbalzack.com Writing Contest [2] 2nd Entry
Plain Contest - eqbalzack.com Writing Contest [2]
Plain Contest - eqbalzack.com MONTHLY CONTEST!
Plain Giveaway - GIVEAWAY "anuar zain vs siti nurhaliza"
Plain Cute - Domo Arrives!
Plain Giveaway - GIVEAWAY... saya suka DOMO lah!
UCAPAN AIDILFITRI : DARI SAYA UNTUK EQBALZACK
Plain Awesome! - Gifts!!!
Plain Cool! - A Special Gift From EqbalZack.com
Plain Giveaway - EqbalZack's Fan Page LOGO!
.

5 comments:

eqbalzack said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

salam,
alhamdulillah, sampai akhirnya.
tapi pelik mcmana posmen buat kerja...main baling2 je kot. hehe

izfanora said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

tahniah lah..

pecah yer? mmg posmen campak2 jer bungkusan. sbb tue kn bungkus betul2 klu kaca or benda yg sng pecah..

izfanora said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

i more thing.. ada keychain sipma di situ.. means? join ker?

yazidy said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@eqbalzack : Hehehe.. Takpe, as long as dalam plastik tu, tak terburai kot.. :)

yazidy said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@izfanora : ye ke posmen campak2 je? x baik ar.. key chain SIPMA tu org bagi je. tak join pun.. tak pandai sukan lahhh..

My Followers

Jom Share2 Blog Kat Sini!!