Terbaru Dari Betol-betol Hangat!

Monday, December 12, 2011

Plain Cool! - Holiday Deco

12 Disember 2011 - 10.56 am

Oleh kerana aku tak jadi keluar makan hari ni sebab Kaki Wayang masih lagi cuti dan aku malas nak makan sorang2, so update blog jer laaa..

Dalam jabatan aku ni, ahlinya terdiri dari pelbagai kaum dan agama, so kitorang sambut semua perayaan. Bukan sambut la, cuma meraikan mereka yang menyambut perayaan tersebut. Tak lama lagi nak Krismas kan, so ada 3 orang dalam jabatan aku ni yang sambut iaitu Pui Har, Ms Foo dan Lynnie..

Sabtu lepas, si Lynnie ni telah memborong pokok krismas dan hiasan2 untuk krismas kat Kuantan, so pagi ni acara memasang dan menghias pokok pun bermula. Kitorang yang tak sambut Krismas pun turut menyertai acara menghias tu.. Malas nak cerita panjang, tengok je la gambar2 kat bawah ni :

 Lynnie dan pokoknya.

 Tetibe Nadiah datang menyibuk membantu..

 Deko itewwww..

 Gigih Rina nih mengembangkan daun2 pokok..

 Kanak2 kilat..

 Tetibe menge'pose' lak si Hanim nih. Lynnie ngan Rina masih merepair pokok..

 Proses menggantung diri pun bermula..

 Bintang-bintang berkerdipan, hanya satu bintang di kalbu.... Lalalalalala~~~~

 Pui dah macam Shaolin sebab pakai rantai tu.. Hahaha!!

Bebola dan acorn..

 Sudut lain..

 Hahaha!! Sian Santa kena lekat kat situ..

 Dreamgirls katernyer~~ Mane satu Beyonce?

 Dah hampir siap nih..

Proses letak kapas.. Konon2nya salji laaa.. Padahal guna kapas untuk pengurusan jenazah.. Hahaha!!

 Gigih mensaljikan pokok..

 Santek kan?..

 Pui masih tak puas hati, repair2 kapas jenazah tu..

 Hahaha!! Santa tu masih menjadi mangsa!! Sian!!

 Sukerrr!!!

Puteri2 (puterikah?) JPA dengan pokok krismas kitorang! Thanks Lynnie sebab beli semua..

Chow!!

4 comments:

Mohd Khairi Khadzir said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

laaa...knape gmbo ko xd?hurmmm..hurmm...

zieta said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

waaaaaaaaaaaaa....cntik bangat,,,gegeh smbut krismas=D

yazidy said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

MK : Dah aku tukang amek gambar, so xde la pic aku.. Hahaha!!

yazidy said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Ita : Tak sambut pun, just tolong Lynnie ngan Pui hias2 je..

My Followers

Jom Share2 Blog Kat Sini!!