Terbaru Dari Betol-betol Hangat!

Wednesday, December 14, 2011

Plain Moron - Tattoo On The Forhead?

14 Disember 2011 - 9.39 am

Korang kenal Drake tak? Dia merupakan seorang penyanyi R&B yang berasal dari Kanada, dan sekarang sedang mencipta nama di US. Tapi aku bukan nak cerita pasal si Drake nih. Nak cerita pasal seorang peminat dia yang agak melamfauuuu...

Drake

Seorang wanita dari Los Angeles (nama dirahsiakan katernyer) merupakan peminat setia Drake nih. Sangat-sangat setia.. Die-hard-fan (kipas-susah-mati) gitoohh! Wanita ni telah pergi ke sebuah kedai tatu di LA bernama Will Rise, dan telah membuat satu tatu bertulis 'DRAKE' kat badan dia. Kat mana? Hahahaha!!! Kat dahi!! Yup, DAHI!! Tengok pic nih :

Aiyoooo~~~

Kevin Campbell yang merupakan pekerja tatu yang men'tatu' wanita tersebut berkata :

"Masa dia masuk kedai tu, dia nampak excited sangat nak buat tatu tu kat dahi dia. Dia siap pilih font (jenis tulisan) yang dia nak kat iPhone dia dan tunjuk kat saya. Saya tanya gak, dia betul2 serius ke nak buat tatu kat dahi?. Dia memang nak. So saya pun buat lerrr.. Customer always right kan katerkaoooo!!"

Walaubagaimanapun, selepas prosedur mentatu tu selesai, Kevin kata ke'excited'an wanita tu tetiba hilang bila dia tengok diri dia dalam cermin. Mood dia terus berubah dan terus tinggalkan kedai tu.

Haha!! Mengong laaa!! Kalau korang tengok pic tu, dia siap cukur bulu kening lagi. Sekarang dah macam menyesal lak.. Menyesal dulu pendapatan, sila sambung sendirik~~~

Chow!!
.
.

2 comments:

zieta said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

menyesal kemudian tak berguna...huhu,,,pdan muke,,,

yazidy said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

zieta : menyesal kemudian padan muka.. Haha!!

My Followers

Jom Share2 Blog Kat Sini!!