Terbaru Dari Betol-betol Hangat!

Friday, December 16, 2011

Plain awesome! - A Dragon With A Smartphone

16 Disember 2011 - 11.47 am

Pada suatu hari, seekor cicak yang dikenalpasti sebagai 'Bearded-Dragon-Lizard' melihat2henfon tuannya. Jadi tuannya pun memasang game yang dipanggil 'Ant Crusher' dimana kita perlu picit semut2 dalam game tu untuk menang. Then secara spontan, cicak tersebut pun terus main game tu, dan ia juga agak pandai bermain permainan tersebut.. Haha!! Tengok video bawah ni :


Kesian sebab cicak tu tak dapat makan semut2 tu.. Huhu..

Chow!!
.
.

4 comments:

Kaki Wayang said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hevatttt..blogger retis akhirnya update post..

akuamir said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

haha,, kesian do cicak tu kene tipu,,haha
salam kenal,, saya follow,, lawat lah kalau free2

yazidy said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Kaki Wayang : menghanjeng sajorkkkk!!

yazidy said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@akuamir : haha!! abes skrin henfon tu.. thanks jenguk sini.. :)

My Followers

Jom Share2 Blog Kat Sini!!