Terbaru Dari Betol-betol Hangat!

Friday, December 23, 2011

Plain Shocking! - Suri Cruise's $130,000 Christmas Wish List

23 Disember 2011 - 8.59 am

Suri Cruise, iaitu anak kepada Tom Cruise dan Katie Holmes ni sama je macam kanak-kanak lain di Amerika, iaitu mempunyai 'Christmas Wish List tentang hadiah-hadiah yang dia inginkan untuk Christmas. Cuma yang bezanya, kanak-kanak lain diberikan had iaitu mungkin paling mahal pun hadiah yang diorang nak, tak boleh melebihi $100. Tapi bagi Suri pula, Wish List dia mencecah $130,000!!

Suri Cruise

List $130,000 tu termasuklah seekor pony (kuda padi) yang berharga $100,00, subang berlian $15,000 dan gaun $1,500 yang akan membuatkan dia nampak seperti seorang puteri alam khayalan (fairy tale princess). Yang lagi best, dia akan dapat semua yang dia mintak dalam list tu!

Tom dan Katie memang suka merayakan Christmas dengan berlebih-lebihan, jadi komfem diorang akan belikan semua yang Suri mintak tu. Diorang kater nak berikan Suri 'magical time' untuk Christmas.

Nak kata membazir kang, marah pulak. Tapi dengan $130,000 tu, banyak benda leh buat yer. Cuba bayangkan kanak-kanak yang tak cukup makan kat negara2 miskin nun. Sedih............


Chow!!
.
.

4 comments:

MISS BRUTAL said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Sedar la...sedar laaaaaaa..

jangan membazir...

eMMe said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

sedih..kite pun tak mampu, kite org sederhana, 130,000 gulp!!! syukur ape yg kite ada....

yazidy said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

MISS BRUTAL : mcm menyanyi je tuh? huhu..

yazidy said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

eMMe : untuk hadiah je pun dah $130,000.. kita nak dapat byk tu, keje seumur hidup pun tak dapat.. haha!!

My Followers

Jom Share2 Blog Kat Sini!!